Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Herkes benim gibi anlamış şike yaptığını bu mahkemede kabul etmiş oldu sportif bağlıyıcılığı yok şuan şahsi olarak cezası kesin kalkar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o halde üzülecek bişey yok.aziz denen adam çünkü çok yakında spordan ömür boyu men yiyecek.bize ne içerde dışarda olmasından:)

Azize nin cezaevine girmeyecegini çoktandir söylüyoruz zaten. Önemli olan Uefa''nin geregini yapmasi.

Yeniden yargilama OY ÇOKLUGUYLA kabul edildi. Yani bütün hakimler kabul etmedi. Sebebide ileride telafisi imkansiz magduruyetlere sebep vermemek içinmis. AYM hakimleri bile fb'ye gelince tarafsizligini kaybediyor. Böyle bir düzende bir futbol hakeminin dürüst olmasi beklenemez bile.

Ne Aziz Yildirim mis be. Adami aklamak icin tüm ülkeyi seferber ediyorlar namussuzlar. Tiksiniyorum lan bu ülkeden.

I am the one who knocks!

Kendinizi kandırmayın arkadaşlar bu iş kapandı bitti...

Çünkü yeniden yargılama yapılırken geçmişe yönelik dinlemeler dosyadan çıkacak

Buyurun Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar'ın açıklaması:

Mahkeme bu kayıtları dosyadan çıkarınca ortada bir delil kalmayacak.

@Davut Deniz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

stanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, "futbolda şike" davasında sanıkların "kumpas kurulduğuna" ve "tutanaklarda sahtecilik" yapıldığı iddiasıyla yapılan "yeniden yargılanma" talebini ise reddetti

mahkeme sadece yeni cmk ya göre yeniden yargılama verdi.kuşlar boşa seviniyor:D

öyle pek yirtmisa benzemiyor

mesela emenike beraat ettigi icin karabük fener macindan $ike sucu tamamlanmis suc olarak ceza verilemezmis sadece tesebbüs olarak verilebilirmis

yani olay azize fazla ceza verdiler olayi gibi duruyor

muhtemelen hükmü sabit kalacak ama cezaevinde yatmayacak bu isin sonunda

bende öyle anladım

C5303 cihazımdan gönderildi

Tam hukuk calisiyordum biraz ınternete giriyim dedim ne var ne yok diye bir baktım ki aziz denen şerefsiz yeniden yargılanacakmis. Hukuk olmayan ülkede hukuk çalışırken bu hukuksuz karari görmek büyük bir ironi oldu.

-Tapatalk-

Kendinizi kandırmayın arkadaşlar bu iş kapandı bitti...

Çünkü yeniden yargılama yapılırken geçmişe dönelik tapeler dosyadan çıkacak

Buyurun Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar'ın açıklaması: Mahkeme bu kayıtları dosyadan çıkarınca ortada bir delil kalmayacak.

Tamam da bize ne Aziz'den? Girmesin içeri, spordan men alınca atlasın yatına gezsin dursun..

Azize nin cezaevine girmeyecegini çoktandir söylüyoruz zaten. Önemli olan Uefa''nin geregini yapmasi.

Aynen! Yoksa bu zat geri dönmezdi ülkeye.

Şeytan rıdvan ve mahmut uslu boşuna mı randevu aldı padişah'dan ve söz aldıklarını söyledi.

Tamam da bize ne Aziz'den? Girmesin içeri, spordan men alınca atlasın yatına gezsin dursun..

Serbaycım bu dava tekrar görülürken Aziz çeteden suç alacak ama şikeden aklanacak

böylece fb'nin şike ile bağı kalmamış olacak

yani kısaca tiyatro sahnesi kurulmuş bizde yalnızca izleyeceğiz

Aynen! Yoksa bu zat geri dönmezdi ülkeye.

Şeytan rıdvan ve mahmut uslu boşuna mı randevu aldı padişah'dan ve söz aldıklarını söyledi.

Padisah tan söz aldigini söyledi zaten. Bu padisah fb düzeninin garantisidir. ona destek veren Galatasaray'li olamaz.

Geri
Üst Alt