Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Bu herif belli ki icerde yatmaktan kurtulacak ama uefa yerel mahkeme kararina bakmaz onlarin gozunde fb hala sikeci bir takim. 17 temmuzda gerekeni yapar uefa. Hatta bu karar fbye daha cok zarar verecek çünkü yeniden yargilama kararı siyasi bir karar ve uefa spora siyaset karıştırdıklari için fbye daha cok ceza verebilir.

-Tapatalk-

Ya mahkeme kararina bakiyorum da galiba bunlar telefon kayitlarini gecersiz saydirmanin bir yolunu bulacaklar, o zaman da delil kalmayacak.

içimden o kadar çok şey geçiyor ki

nefret ediyorum bu ülkenin insanlarından ve bu ülkeyi yönetenlerden

Bu herif belli ki icerde yatmaktan kurtulacak ama uefa yerel mahkeme kararina bakmaz onlarin gozunde fb hala sikeci bir takim. 17 temmuzda gerekeni yapar uefa. Hatta bu karar fbye daha cok zarar verecek çünkü yeniden yargilama kararı siyasi bir karar ve uefa spora siyaset karıştırdıklari için fbye daha cok ceza verebilir.

-Tapatalk-

Tahminim UEFA komple ülkeye ceza kesecek gibi

gidin pisliğinizi temizleyip öyle gelin diyebilir...

Kendinizi kandırmayın arkadaşlar bu iş kapandı bitti...

Çünkü yeniden yargılama yapılırken geçmişe yönelik dinlemeler dosyadan çıkacak

Buyurun Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar'ın açıklaması:

Mahkeme bu kayıtları dosyadan çıkarınca ortada bir delil kalmayacak.

azizin avukatlarına mı inanalım ?uefadaki delilleri ne yapacaklar?seneye ligde olmazlar.yok ede dursunlar..

Kendinizi kandırmayın arkadaşlar bu iş kapandı bitti...

Çünkü yeniden yargılama yapılırken geçmişe yönelik dinlemeler dosyadan çıkacak

Buyurun Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar'ın açıklaması:

Mahkeme bu kayıtları dosyadan çıkarınca ortada bir delil kalmayacak.

adi üstünde azizin avukatı

ntvsporda yeni gördüm. tapeler yeniden degelerndiriliyormuş. öyle bişey yok yani.

Öcalanı 1 ay sonra cumhurbaşkanı adayı olarak görürsek şaşmayacağım

yazıklar olsun

iğreniyorum

Serbaycım bu dava tekrar görülürken Aziz çeteden suç alacak ama şikeden aklanacak

böylece fb'nin şike ile bağı kalmamış olacak

yani kısaca tiyatro sahnesi kurulmuş bizde yalnızca izleyeceğiz

Delillerin doğruluğu kabul edildi. Evet tiyatro devam eder ama önceki delillere dayanarak ceza veren kurumlar için yeni kararların bağlayıcılığı yok. Uefa gibi..

E artı bu karardan sonra usluca havaalanına kefenle gitmek yakışır birilerine...

neyse üzülecek,sıkıntı edecek bişey yok.mahkeme şike var demiş gördüğünüz gibi.siz kendinizi 17 temmuza hazırlayın:DD azizin ömür boyu men yediği haberini de çok yakında verecek bu forum;)

Muhalif (!) Fenerbahçe, Atatürkçü (!) Fenerbahçe... Bu adamların peşinden giden ileri derecede gerizekalıdır!

bizim camia kulup kadar aciz basiretsiz isey yaramaz baska bir toplum varmi su dunyada fenerin yerinde biz olsaydik suan amatorde oyunuyorduk !

Geri
Üst Alt