Aziz Yıldırım'ın Yeniden Yargılama Talebi Kabul Edildi!

Tahminim UEFA'nın yeniden yargılanma olayına şaşıracağı

ve bu konuda risk almamak için komple bütün Türk futboluna ceza vereceği

umarım öyle olmaz

Aziz kendi kıçını kurtardı Fenerbahçe vasıtasıyla. İstedikleri gibi bayram edebilir kuşlar...

kupa kupa diye ağlayıp tayyibe oy vermek tam hamsi beyinlere yakışır davranış. başkanları da sürekli tayyibi yalıyordu ama iyi yapamamış demek ki.

toki stadı yapıyor

ağızlarına bir parça bal çaldılar

seslerini kestiler

başbakanın beyaz sarayını yapan şirket yapıyor

trabzonun stadını ;)

Ülkede artık adaletsizliğe şaşırıp, tepki bile gösterilmiyor. O kadar benimsedik olayı.

Arkadaş neye isyan ediyorsunuz bu kadar la yazık günah şu eziyete girmeyin :) Herkes oleeeeey ahahahah yazarken konuya girdim, kabul edilmiştir sakin olun yazdım. Haftalar öncesinden yeniden yargılama çıkacak diye yazdım durdum , dinleyen olmadı. Sporda bir takımın ceza alması için şike yapmaya niyet etmesi bile yeterlidir. UEFA 4 maçtan şike var dedi, Tff fener yöneticilerine şikeden ceza verdi. Bu takımı kurtarabilecek güç yok. UEFA, Fenerbahçe için kendini ve Avrupa futbolunu feda eder diyorsanız onu bilemem :asd:

Uefa bu topa girmez Sergen

Zaten onlar vereceği cezayı verdi 3 sene almadı fb'yi totalde

gerisi size kalmış temizlenip gelin diyecek

öyle olmuyo o işler işte.ben çok zaman ayırdım bu şike mevzusuna.uefa yunanistan gibi buraya da bi çıkarma yapar,alır istediğini.neyse iyi akşamlar.

ayni belgelerle tekrar yarginlanacaksa bunun neresi iyi haber oluyor.

Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar: Mahkeme bu kayıtları dosyadan çıkarınca ortada bir delil kalmayacak.

Adamlar deliller ortadan kaldiralacak diye seviniyor, fenerlilerde bak ne guzel sike yaptik modundalar..

Bu ülkede siyasetin el atmadığı alan kaldı mı?

Futbolu da bitirdiniz..

uefa kendi işini gördü. uefa hangi topa girmiyor. sionu isviçre mahkemesi suçsuz bulmasina ragmen uefa cezayi basti. fenerde bir aziz yirtar. fener gene mahvolur.

Arkadaş neye isyan ediyorsunuz bu kadar la yazık günah şu eziyete girmeyin :) Herkes oleeeeey ahahahah yazarken konuya girdim, kabul edilmiştir sakin olun yazdım. Haftalar öncesinden yeniden yargılama çıkacak diye yazdım durdum , dinleyen olmadı. Sporda bir takımın ceza alması için şike yapmaya niyet etmesi bile yeterlidir. UEFA 4 maçtan şike var dedi, Tff fener yöneticilerine şikeden ceza verdi. Bu takımı kurtarabilecek güç yok. UEFA, Fenerbahçe için kendini ve Avrupa futbolunu feda eder diyorsanız onu bilemem :asd:

son kale fenerbahçeymiş tabi yersen :) bu karar mahmutun ülker arenada paralelci demesi kadar saçma

sedat abinin alıntısını sayfalarca koymam gerekmiyo herhalde.bişeyleri takip edip bilin artık.feneri gözünüzde fazla büyütmeyin.

Geri
Üst Alt