GSCimbom
B Grubu M:1 | İngiltere 1-1 Rusya | M.S | 11 Haziran | TRT 1
Uğur İz

B Grubu M:1 | İngiltere 1-1 Rusya | M.S | 11 Haziran | TRT 1 Sayfa 13

Uğur İz ·

Cevap
380
Okunma
22,4K
Sayfa
13/20
Canlıİngiltere11RusyaM.S
bu fransa ingiltere gibi milli takimlarin basinda olmak isteyen milyonlarca insan vardir

sacma sapan 4-3-3 inatlariyla deschamps ve o ingiliz moruk bize iskence seyretti desek yeridir

duran toptan o gol az önce gelmeseydi vardy sturridge hepsini 80'de alacakti. bitmeye yakin o manu'lu bebeyi oyuna alacakti

morugun cikardigi takim oyun icerisinden 2 gol bile atamayacak bir takim.

dün fransa'da yine 2 gol atabilecek bir 11 vardi gicik da olsa ama bugün ingilizlerde o bile yoktu

az biraz zorlu rakipler gelsin görürüm ben bunlari.

ruslar da bayagi etkisizdi. dzagoevin yoklugu hissedildi

Sterling'e kazma diyoruz ama o adamda baya iyi bir oyun zekası var. Beklenen etkiyi City'de yapamadı. Gene de 60M eder miydi? Bence kesinlikle etmezdi orası ayrı konu...

Son düzenleme:
bu fransa ingiltere gibi milli takimlarin basinda olmak isteyen milyonlarca insan vardir

sacma sapan 4-3-3 inatlariyla deschamps ve o ingiliz moruk bize iskence seyretti desek yeridir

duran toptan o gol az önce gelmeseydi vardy sturridge hepsini 80'de alacakti. bitmeye yakin o manu'lu bebeyi oyuna alacakti

morugun cikardigi takim oyun icerisinden 2 gol bile atamayacak bir takim.

dün fransa'da yine 2 gol atabilecek bir 11 vardi gicik da olsa ama bugün ingilizlerde o bile yoktu

az biraz zorlu rakipler gelsin görürüm ben bunlari.

ruslar da bayagi etkisizdi. dzagoevin yoklugu hissedildi

dedim..

simdi skoru buldu ya korkak mal inatla etkisiz ofansifleri cikarmiyor. yedekten orta saha soktu bunak

bu hamlenin hakki rusya golüdür normalde simdi

Yarmolenkoya ne oldu burada?
Sesi soluğu çıkmıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arsenal'e gitme söylentileri çıktı, 25-30m gibi bir ücretle. Ama yollamadı kulübü. Genelde Ukrayna'da falan hapsoluyor o tip futbolcular,teknik adamlar vs. Alex Teixeira mesela, Man City gibi birçok kulüp istedi kulübü yollamadı 20-25mlere adam sırf o ülkeden kurtulmak için Çin yolcusu oldu. Lucescu keza öyle. Yarmolenko'da çıkamadı ordan bir türlü.

Geri