B Rh+ Kan İhtiyacı!!!

Sami Yılmaz

Kırmızı Üye
Arkadaşlar Merhaba,
Anneannem önemli bir kalp ameliyatına girecek (Kalp kapakçığı ve by-pass). B rh+ kan ihtiyacımız bulunmakta, verebilecek durumdaki arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer.
Bayrampaşa Kolan hastanesinde verilebilir, ulaşım konusunda yardımcı olurum gerekirse.

İletişim Bilgilerim:

05348327359
Sami Yılmaz

Şimdiden teşekkürler.

sosyal medya hesaplarından paylasalım burası dısında, orası daha hızlı sonuca gidebiliyor.

Ben kendi hesabımdan paylaşmıştım, forumun sosyal medya hesabından paylaşma durumunuz varsa memnun olurum.

umarım sağlıgına kavusur anneannemiz. acil şifalar.

1 Ay önce kızılaya kan bağışı yapmıştım. Tekrar verebilirim, bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. 1-2 saat içinde ulaşacağım verdiğiniz no üzerinden.

İstanbulda olan üyelerimiz yardımcı olun lütfen renktaşa

kisisel twitter hesaplarindan da paylasin renkdaslar

LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah yardımcısı olsun.

Geçmişolsun ve Şifa dileğiyle....

0 RH+ grubu da ihtiyaca hitabediyor bilidiğim kadarı ile.
Yoksa taze kan olması gerektiği için, 0RH+ konusunda bir uyumsuzluk sözkonusu olabilr mi tam emin değilim..

Geçmişolsun ve Şifa dileğiyle....

0 RH+ grubu da ihtiyaca hitabediyor bilidiğim kadarı ile.
Yoksa taze kan olması gerektiği için, 0RH+ konusunda bir uyumsuzluk sözkonusu olabilr mi tam emin değilim..
0 gruplardan sadece çok acil durumlar hariç kan alınmıyormuş hocam yani farklı bir gruba. Ben de öyle biliyordum teşekkürler

Geçmiş olsun,Allah şifasını versin inşallah.Bir an önce iyileşmesini Allah'tan dileriz

Geri
Üst Alt