Baba Olacağım İsim Önerisi Olan?

Öncelikle Hayırlı Olsun kardeş. Allah analı babalı büyütsün.

Daha buraya girmeden Metin yazacağım diye içimden geçirmiştim :D Metin diyecektim sende düşünmüssün. Metin Güzel. Metin Mertde Olabilir. Bir Diğer Seçeneğimde Kuzey.ek olarak:yiğit,berkay ve tolgada güzel isimler düşünebilirsin.

Hayırlı ve sağlıklı olsun öncelikle Mete güzel isim ancak alternatifler arasında Metinde var. Ben olsam Metin Oktay koyardım. Rabbim nasip ederde bir oğlum olursa 1 adını Fernando koyabilirim ;)

Yav başlığın başından beri Wesley, Ulrich, Sneijder, Traore, kız olursa Yolanthe gibi isimler önerildi sorun yoktu, Dany niye saygısızlık oldu.

Her neyse Metin Oktay, Ali Sami gibi sportif isimler seçme bana kalırsa açıkçası bana saçma geliyor. Çocuğun tüm hayatı boyunca taşıyacağı herşeyi olacak bir simgeyi futbola bağlama. Mete Alp iyidir iyi, şaşma ondan.

Hahaha sadece 2,5 ay sonra aynı ismi öner kimse tepki göstermez nasılsa geri dönecek :)

Yav başlığın başından beri Wesley, Ulrich, Sneijder, Traore, kız olursa Yolanthe gibi isimler önerildi sorun yoktu, Dany niye saygısızlık oldu.

Her neyse Metin Oktay, Ali Sami gibi sportif isimler seçme bana kalırsa açıkçası bana saçma geliyor. Çocuğun tüm hayatı boyunca taşıyacağı herşeyi olacak bir simgeyi futbola bağlama. Mete Alp iyidir iyi, şaşma ondan.

Kendi adıma.

Direk son sayfayı açtığım için sadece onu gördüm ve o arkadasın daha önceki saçma msjları aklıma geldi öyle bir cevap yazma gereksinimi duydum.

Olur da bir gün kızın olursa adını Eylül koy hocam.

Allah analı babalı büyütsün.

Kendi ismim diye demiyorum ama bence Onur güzel isim o olabilir yada Alptuğ da olabilir güzel bir isim anlam olarak da güzel bu isimler.

Ek olarak Emir de güzel bir isim bence.

İsim konusununda güzel birşey seçerseniz daha iyi olur ilerde arkadaş ortamlarında ti ye almasınlar çocuğu :)

Mustafa Kemal Pekcan olabilir.

İlerde erkek çocuğum olursa Mustafa Kemal koyacağım ismini.

Geri
Üst Alt