Baba Yılmaz’dan Burak Tepkisi

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
c92f03.jpg

Galatasaray'ın Rizespor ile oynadığı Süper Lig 23. hafta maçında Burak Yılmaz'ın tribünlerden atılan "ÇAKI" Fikret Yılmaz tarafından tepki aldı!

Baba Yılmaz'ın tepkisi ve yazdıkları için TIKLAYINIZ!

Onu atanı Allah bildiği gibi yapsın.Ne dangalak adamlar var dünyada.

Allah'sız bu kadar vicdansızlık olmaz ya. Çakı nedir lan çakı! Ciddi ciddi açılıp gözüne girebilirdi. Küfür etmemek elde değil o şeref yoksununa. Bir an önce temizlenir umarım şu tribündeki aklı dengesi yerinde olmayan pislikler.

O yabancı cisme maruz kalan Drogba olsa ya da herhangi bir fenerli olsa kıyamet kopmuştu.

adamın futbol hayatını bitiriyorlardı şerefsizler arenada tolgaya lazer tututan şerefsiz neyse bu şerefsizde aynı benim için

Adamın gözüne gelseydi kaç maç alırlarsa alsınlar, kaç para ceza yerse yesin atan kişi, bunun vebalini nasıl sindirebilecekti acaba?

O çakı gözüne saplansaydı adamın futbol hayatı biterdi. Düşündükçe cinlerim tepeme çıkıyor. Kısa sürede o şerefsizi bulup adam yaralama suçundan yargılanması lazım.

Stata giriş yapamama vs. gibi şeyler faso fiso. Yargı karşısında bunun hesabını vermesi lazım. Peşini bırakmamak gerekli. Sular çekilince, gene sallayacaklar çünkü. En fazla stata girdirmezler, buda o şerefsiz haysiyetsiz için çok hafif bir ceza olur.

O yabancı cisme maruz kalan Drogba olsa ya da herhangi bir fenerli olsa kıyamet kopmuştu.

Aynen öyle, dün akşam da yazdım forumda. 4 santim yukarı gelse Burak kör olabilirdi ya da gözünden yaralanıp sezonu kapatabilirdi.

Taraftar yönetim vs yeri yerinden oynatmak için daha ne bekliyor anlamak mümkün değil. Çok açık söylüyorum ben Burak Yılmaz olsam içimden yönetime ve taraftara neler söylerdim.

Kim sahip çıkacak biz sahip çıkmazsak bu adama?

O adamın normalde ciddi bir ceza alması gerek. Dışarda yapabiliyor musun sen o hareketi?

Burak Yılmaz'ı sevmem ama yapılan ahlaksızlıktır dangalaklıktır. "Büyük Usta" nın takımına nasıl bir yaptırım yapacaklar heyecanla bekliyoruz... Geçmiş olsun Burak.

Adam karaktersiz olabilir sevmiyor olabilirsin bende sevmem fakat kimsenin kimseye bu şekil saldıramaya ve bir insanın ekmeğiyle oynamaya hakkı yok gözüne gelse futbol hayatını biterdi ve hiçbir ceza bunun vebalini ödeyemezdi.

Kulübüm bu işin üzerine gitmesi lazım.

Geri
Üst Alt