Babala Tv

hamfendi ne anlatmis yarim sagat
kısacası; oguzhan 6 yıllık eski dostum hala kötü konusmak istemem ama paramı vermedi kiralarımı ödeyemedim. kızlar beni çekemedi arkamdan kumpas kurdular. oguzhanı doldurdular ve ben istifa etmeme ragmen kovulmus gibi yaptılar diye devam eden yakarış hikayesi. ha bide oguzhan kızlarla yatmıs.

kısacası; oguzhan 6 yıllık eski dostum hala kötü konusmak istemem ama paramı vermedi kiralarımı ödeyemedim. kızlar beni çekemedi arkamdan kumpas kurdular. oguzhanı doldurdular ve ben istifa etmeme ragmen kovulmus gibi yaptılar diye devam eden yakarış hikayesi. ha bide oguzhan kızlarla yatmıs.

cok ilginc

Sen bu kanala abonesin ama değil mi??? Bu mu tarafgirlik bir de bana diyorsunuz esas sizin aklınız fikriniz karı kızda...Sana ne kim kime ???
hayır değilim
arkadaşım telefonundan izletti
karıda kızda aklımız olsa geçen sene bugün östersunds maçına gitmezdik

kariyin istifa etmesine ragmen kovulmus gibi gosterilmesi
bunun hesabini mahkemede verecektir
zannetmiyorum mahkeme olacagını. kendininde hataları varmıs. bu sekilde kapanır gider mesele.
en cokta tasAsk diye bi programa basladılardı selcan'la o yarıda kaldı ona üzüldüm. değişik formattı.

merve bomboş char

Bahsettiği bu muydu yav

maxresdefault.jpg

dürüst olmak gerekirse doğru seçim. bi ara yoktu mss big tits sonra dahil oldu gene ekibe. demek o aralar kızışmış ortalık.

tumblr_p2ylt4e5SU1tdmdleo1_500.gif

Suphesiz ki bunun uzerine oguzhan video cekip bunu avantajina kullanacak ve videoyu da "gec" diye bitirecektir.

Geri
Üst Alt