Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Sex skandali hakkinda bir bilgin var mi?Ne oldu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sex skandali hakkinda bir bilgin var mi?Ne oldu?
Ama onlar abdde ben türkiyeyi sordum renktaş???Kylie Jenner (Kardashiannin kardeşi) dünyanın en genc milyarderi oldu, instada makyaj reklamı yaparak.
Tabiki milyarder filan olmuyor herkes ama onun 1/10000+ kazansa bile iyi bir miktar eder.Ama onlar abdde ben türkiyeyi sordum renktaş???
yani ne kadar ortalama youtube videosuna alınan bir reklam yahut instagrama?Tabiki milyarder filan olmuyor herkes ama onun 1/10000+ kazansa bile iyi bir miktar eder.
Sex skandali hakkinda bir bilgin var mi?
Yoksa sen de mi o isin icindesin?Hayır.
Hayatımda boyunca gördüğüm, haberimin olduğu tek seks skandalı Bill Clinton ve Monica Lewinsky arasında geçen muhabbet.
Ortalama 100k follower için her posta 700 Eurouya filan çıkıyor, 1 million followerde 15k+ euro,6 million followeri olan 100k+, bunun birde YouTube filan var.yani ne kadar ortalama youtube videosuna alınan bir reklam yahut instagrama?
1 milyon takipçisi olan instagram hesabı mı 15.000 euroya reklam alıyor?Ortalama 100k follower için her posta 700 Eurouya filan çıkıyor, 1 million followerde 15k+ euro,6 million followeri olan 100k+, bunun birde YouTube filan var.
1 million followeri olan hesap bir post ile 15+ bine kadar kazanabiliyor1 milyon takipçisi olan instagram hesabı mı 15.000 euroya reklam alıyor?
anladım türk lirası yani euro yazmışsın çok şaşırdım1 million followeri olan hesap bir post ile 15+ bine kadar kazanabiliyor
dürüst olmak gerekirse doğru seçim. bi ara yoktu mss big tits sonra dahil oldu gene ekibe. demek o aralar kızışmış ortalık.