Babamı Kaybettim

Kağan Koç

GSC Scout
Ulubatlı Souness
Birkaç gün önce bir trafik kazasında canımdan çok değer verdiğim, hayatıma hayat katan babamı kaybettim dostlarım.

Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın bundan önce sevdiklerini kaybeden herkesin başı sağolsun. Kendinize iyi bakın. Iyi forumlar.

Başınız sağolsun sabırlar diliyorum zor bir durum.

Başın sağolsun Kağan.. :(

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..

Allah rahmet eylesin ne desek boş başın sağolsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başın sağolsun renkdaş. Allah rahmet eylesin :(

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başın sağolsun.. toprağı bol olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bu durumu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum dostum. Allah rahmet eylesin. Bununla yaşamayı öğreniyor insan, ama öyle bir an geliyor ki bir film şeridi gibi o anlar gözünün önünden geçiyor. Utanmasam hıçkıra hıçkıra ağlayasım dahi geliyor. Ama diyorum ki; Allah büyüktür. Hepimizin dönüp varacağı yer onun huzuru ve ben ona layık bir evlat olmak için çabalıyorum. Yapabileceğimiz en güzel şey dua etmek...

Bu durumu yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum dostum. Allah rahmet eylesin. Bununla yaşamayı öğreniyor insan, ama öyle bir an geliyor ki bir film şeridi gibi o anlar gözünün önünden geçiyor. Utanmasam hıçkıra hıçkıra ağlayasım dahi geliyor. Ama diyorum ki; Allah büyüktür. Hepimizin dönüp varacağı yer onun huzuru ve ben ona layık bir evlat olmak için çabalıyorum. Yapabileceğimiz en güzel şey dua etmek...
Seninde başın sağolsun

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başın sağolsun. Allah sabır versin.

Başın sağolsun.babanada Allah rahmet eylesin.sana da büyük sabır versin gerçekten zor.

Başın sağolsun kardeş , ne denir ki trafik kazası çok üzücü , Allah sabır versin

Geri
Üst Alt