Babamı Kaybettim

Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun Sabri kardeşim. Allah sabır versin.

Ölümlü dünyada çok şeyi öne koymamak lazım.

Başın sağ olsun kardeşim, Allah rahmet eylesin.

Aynı acıyı yaşamış biri olarak..
Başın sağolsun
zor oluyor...

Başın sağolsun.
Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm Serkan. 9 ay 11 gün oluyor. Keşkelerle geçen 9 ay.
Degerini bilin arkadaşlar bu şeylerin malesef olup bittikten sonra yapabilecek hicbiseyiniz kalmıyor. Gidin sarılın annenize babanıza, kardeşinize. Ölümün oldugu bir hayatta hiçbirseyi de dert etmeyin.

Çok zor sürec tekrardan Allah rahmet eylesin. Diliyoruz ki daha iyi yerlerdedirler...

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih kardeşim gerçektende çok zormuş seni ancak bugün anlayabiliyorum bunun tarifi yok allah hepsine merhamet etsin mekanlarını cennet eylesin.

Başın sağolsun dostum

Sana ve ailene sabırlar diliyorum

Başınız sağ olsun.

Sabır ve kolaylıklar dilerim.

Başın sağolsun dostum.Allah rahmet eylesin.Sana ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Forumdan uzun süredir uzağım bazı arkadaşların dikkatini çekmiştir.Bunun sebebi 5 ayı geçkin bir süredir babamın sağlık sorunları ile uğraşıyor olmamdı.Maalesef dün sabaha karşı verdiğimiz mücadele sona erdi ve babamı kaybettik.Böyle bir acının yer yüzünde olabileceğine inanmazdım ancak varmış.Varlığı yeten bir köşede oturması bize yeten babamızı kendi elimle toprağa koydum bunun acısını Allah kimseye göstermesin.Bu başlığı açmamın sebebi kendi durumumu anlatmak değil.Babanızın ve ailenizin değerini bilin onları ihmal edip onlar dışında zaman ayırdığınız herşey boş.Annenizi,Babanızı asla ama asla kırmayın.

Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ışıklar içinde uyu BABAM.
Başın sağolsun kardeşim. Allah c.c gittiği yerde utandırmasın inşallah. Yıllar önce yaşadığım şeyleri tarif etmişsin çok iyi anlıyorum. Rabbim sabır versin :(

Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin.

Geri
Üst Alt