babası tarafından işkence gören 13 yaşındaki kız

Nasıl salıyorlar bu adamı ? Bir devlet nasıl kendi vatandaşını çocuğunu koruyamaz.

Avukat keşke ismini verse bana. Ahh keşke , o bıçaklı paylaştığı resimler varya ordaki bıçakları 2 kulağından sokar burun direğinde birbirine çıt çıt diye çarpıştırırım.

Şerefsiz , haysiyetsiz köpek.. Gücü küçük kız çocuğuna yetiyor tabi. Dışarda muhtemelen buna köpek çekiyorlar eve gelince karısından çocuğundan çıkartıyor ciğersiz..

adminler kusura bakmayin ama orman cocugu bu herif. Insan KENDI KIZINA böyle birsey yaparmi.

Bu ulkede normal degilmi boyle katiksiz serefsizlerin girmesi ile cikmasi bir oluyor. Sonra kadin ve cocuga bisey olunca taktiri ilahi.

He gokmenin eski gazetesi he, bok taktiri ilahi.
Su ulkede adalet adam gibi islesin bir kere lan

bu sefer hiç uğraşılmamış dolaysız yoldan ekşi başlığı açılmış. Takdire şayan bulduğum topic. İçeriğe gelecek olursak tez zamanda devletin el koymasını diliyor ve hadım cezasının bir kereye mahsus uygulanmasını istiyorum bu pisliğe.

Allah belanı versin be şerefsiz. Dünyayı her saniye daha fazla kirleten bu HAYVANI salıverenler de en az bu HAYVAN kadar şerefsizdir, namussuzdur. İt oğlu it, İNSAN olsan yapmazdın böyle birşey!

ailenin evine polis gönderilmiş, bakanlık aileyle görüşmüş, ebubekir şahin başlığı açan avukatla görüşmüş. adam tutuklancak diye söz alınmış,hadi inşallah bakalım da yine 3-5 seneye salınır bu saçma sapan adalet sisteminde nasıl olacak göreceğiz

Geri
Üst Alt