Babel 7 Milyon Euro Karşılığında Flamengo'ya Transfer Oldu

Marcelo ve Cenk Tosun u saymamak gerek, onlar daha once gittiler ve o paralar bitti bile.

dostum parasi bitmis olabilir , ama sezon icindeki odemeler o paralarla yapilabildi .. bir de bu donguyu kurdugun zaman bir sonrakinde daha ihtimalli oluyor satis sansin

kisaca insallah satilmaz

Eger bu transfer de gerceklesirse hemen hemen CL sizligin tum kaybini telafi etmis olacaklar , marcelo , tosic, cenk ve babel

40-45 milyon eurodur yaklasik toplami bunlarin , bir de kalan ucretlerini odemeyecekleri icin tasarruflari var
Öngörmüştük bunları balonları patladı sinan;

Beşiktaş'ın Fikret Orman Balonunu Patlatan İki İğne

2018-2019 BJK Kadro Planlaması

Türk Futbolundaki 10 Yıllık Tarihi Kırılma

ve en önemlisi

Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi Durumu

Babel gitmek istemedi şeklinde haberler var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaş, Flamengo'dan gelen 7 milyon euro değerindeki teklife sıcak bakıyor. Ancak Babel, Türkiye'de kalmak istediğini yönetime iletti. (De Telegraaf)

SON DAKIKA | Flamengo, Babel transferi konusunda Beşiktaş ile anlaşamamasının ardından farklı isimler için harekete geçme kararı aldı [Globo]

Brezilya kulübü nasıl 7 kağıt veriyor bu herife yav
Vinicius Junior'u 45 milyona okuttular ama Besiktas'tan Rhodolfo'yu 1.400'e alan Flamengo buna niye 7 versin ki? Düpe düz soygun var ortada. Babel'den 3 yas genc olan Everton Ribeiro'ya bile 6 milyon ödediler sadece.

tinercilerin oyuncu satması oyuncu alabilmek icin degil gelir yok adamlarda stat desen kendierinin degil gırtlaga kadar borc var

zımbacı ne dedi hatırlayın oyuncu borclarını ödeyin para varsa transfer sonra

lakin babeli satarlarsa hata yaparlar ergen cingeneden sonra takımı babel sırtlıyordu ciddi güc kaybı olur

beşiktaş'a yeni kanat önerilerim bu ikili uçurur kanatları!!!
GDPZ8V.jpg

ya hic üzmeyin canınızı ben bu heriflerin cigerini biliyorum kıclarına don alacak paraları yok

2 yıl sampiyon olup ülkeden ve avrupadan gelir gelmese iflas etmislerdi hem teknik hem fiili olarak

su anda oyuncu satmalarının sebebi borclarını ceviremiyorlar bankalar kredi vermiyor seksomanyak baskanlarına

keyiftenmi statlarını panayır alanına cevirdiler dün gece

ya hic üzmeyin canınızı ben bu heriflerin cigerini biliyorum kıclarına don alacak paraları yok

2 yıl sampiyon olup ülkeden ve avrupadan gelir gelmese iflas etmislerdi hem teknik hem fiili olarak

su anda oyuncu satmalarının sebebi borclarını ceviremiyorlar bankalar kredi vermiyor seksomanyak baskanlarına

Aynen üstat ama sevineceğimiz yerde neden üzülüyoruz anlamadım???

iyi de babel transferi yattı abi.vidayı satabilirler ama

iyi de babel transferi yattı abi.vidayı satabilirler ama

mecbur satacaklar birilerini mecbur hatta belki 2 oyuncu ama ilk amac transfer yapmak degil adamların cuvalla borcu var ve döndüremiyorlar
2 yıllık kül kedisi masalı bitti
statlarından bilet geliri ve kısmi loca geliri dısında para alamıyorlar cünkü stat vodafonun
gayrimenkulleri ise hic yok koca bir hic
ve geneldede kiralık oyuncu arıyorlar cünkü satıslardan gelecek para önce borclara gidecek

düz mantık yapın adamlar 1 yıl sampyon olamadı negredonun parasını veremiyorlar feda diyorlar satacaz diyorlar

işte bu yüzden ülkede 3 büyük yok 2 büyük var sadece

Geri
Üst Alt