- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
cenkten gelen paranın tamamını nerdeyse kulüp içi ödemelere ve borçlara harcadılar.haber 1903 müdürü söyledi.Marcelo ve Cenk Tosun u saymamak gerek, onlar daha once gittiler ve o paralar bitti bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cenkten gelen paranın tamamını nerdeyse kulüp içi ödemelere ve borçlara harcadılar.haber 1903 müdürü söyledi.Marcelo ve Cenk Tosun u saymamak gerek, onlar daha once gittiler ve o paralar bitti bile.
Marcelo ve Cenk Tosun u saymamak gerek, onlar daha once gittiler ve o paralar bitti bile.
Öngörmüştük bunları balonları patladı sinan;Eger bu transfer de gerceklesirse hemen hemen CL sizligin tum kaybini telafi etmis olacaklar , marcelo , tosic, cenk ve babel
40-45 milyon eurodur yaklasik toplami bunlarin , bir de kalan ucretlerini odemeyecekleri icin tasarruflari var
Vinicius Junior'u 45 milyona okuttular ama Besiktas'tan Rhodolfo'yu 1.400'e alan Flamengo buna niye 7 versin ki? Düpe düz soygun var ortada. Babel'den 3 yas genc olan Everton Ribeiro'ya bile 6 milyon ödediler sadece.Brezilya kulübü nasıl 7 kağıt veriyor bu herife yav
Aynen üstat ama sevineceğimiz yerde neden üzülüyoruz anlamadım???ya hic üzmeyin canınızı ben bu heriflerin cigerini biliyorum kıclarına don alacak paraları yok
2 yıl sampiyon olup ülkeden ve avrupadan gelir gelmese iflas etmislerdi hem teknik hem fiili olarak
su anda oyuncu satmalarının sebebi borclarını ceviremiyorlar bankalar kredi vermiyor seksomanyak baskanlarına
keyiftenmi statlarını panayır alanına cevirdiler dün gece
iyi de babel transferi yattı abi.vidayı satabilirler amaya hic üzmeyin canınızı ben bu heriflerin cigerini biliyorum kıclarına don alacak paraları yok
2 yıl sampiyon olup ülkeden ve avrupadan gelir gelmese iflas etmislerdi hem teknik hem fiili olarak
su anda oyuncu satmalarının sebebi borclarını ceviremiyorlar bankalar kredi vermiyor seksomanyak baskanlarına
keyiftenmi statlarını panayır alanına cevirdiler dün gece
Niye üzülüyorsunuz ki işte batıyorlar...
iyi de babel transferi yattı abi.vidayı satabilirler ama
Babel satılsada memnun değil burdakiler satılmasada.