Babel 7 Milyon Euro Karşılığında Flamengo'ya Transfer Oldu

mecbur satacaklar birilerini mecbur hatta belki 2 oyuncu ama ilk amac transfer yapmak degil adamların cuvalla borcu var ve döndüremiyorlar
2 yıllık kül kedisi masalı bitti
statlarından bilet geliri ve kısmi loca geliri dısında para alamıyorlar cünkü stat vodafonun
gayrimenkulleri ise hic yok koca bir hic
ve geneldede kiralık oyuncu arıyorlar cünkü satıslardan gelecek para önce borclara gidecek

düz mantık yapın adamlar 1 yıl sampyon olamadı negredonun parasını veremiyorlar feda diyorlar satacaz diyorlar

işte bu yüzden ülkede 3 büyük yok 2 büyük var sadece
cenkten gelen parayı kulüp içiödemelre ve borçlara yatırmıslar zaten

Babel taleplerinden dolayi degil bu twit nedeniyle transfer yatti.

Yine bir dalavere dönüyor da neyse cikar yakinda kokusu.

o yeni saçıyla flamingoya gitmesi isabet olmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aga bu iste is var. Ya siz ne zaman bir brezilya ekibin 7 milyona transfer yaptigini hele ki 30 yas üzeri olan Babel icin, adam brezilyali bile degil

biz de yedik 8 milyon teklif gelmiş babel kabul etmemişmiş yeme bizi kalpazan fikoooooo. vidaya 18 milyon teklif geldi diyen de bu kalpazandı. vidaya 18 milyon babele 8 milyon teklif gelse kafalarına silah dayar kulüplerin kapısına bırakır kaçar. piyasa yükseltmek için hergün ayrı yalan atıyor bjk muhabirlerine sürekli yem atıyor bu fırıldak.

Eger bu transfer de gerceklesirse hemen hemen CL sizligin tum kaybini telafi etmis olacaklar , marcelo , tosic, cenk ve babel

40-45 milyon eurodur yaklasik toplami bunlarin , bir de kalan ucretlerini odemeyecekleri icin tasarruflari var

Yerlerine adam almadıkları sürece ilk 2'ye bile zor girerler.

Finansal zorluk icinde olsunlar istedigim icin bu tip satislari artik yapamasinlar istiyorum zaten

Ne kadar borclu olursa olsunlar boyle gelirlerle dondurebiliyorlar . Bu olamasin istiyorum iste

Ben gelen paraya bakmıyorum babel 7 değil 17 yede gidebilir babel gibi katkı verecek birini bulamazlar

genç oyuncu satan bir kulüp yaşlı adamı bonservisle neden alsın saçmalık hele de brezilya kulübüyse bu

Brezilya gibi futbolcu fabrikasının 31 yaşında AB vatandaşı birini transfer etmesi çok mantıklı durmuyor.

paranoyaklık yapmayalım dedikçe b.kunu çıkarıyor bu herifler..Lan hangi brezilya kulübü 32 yaşındaki adama 7 milyon bonservis ödemiş tarihinde ?

menajeri açıklama yapmış yok böyle bir şey diye,babel de bizim medyayı suçlamış bu transfer haberleri nereden çık yahu gibisinden.

Geri
Üst Alt