Babel Adeta İtiraf Etti !

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Babel adeta itiraf etti. - AdamSpor.com Spor Haberleri AdamSpor.com Spor Haberleri

Babel adeta itiraf etti.

babel-620x400.jpeg

Babel maç sonu açıklamalarda bulundu..

Galatasaray galibiyeti sonrası konuşan Kasımpaşalı Ryan Babel, çok konuşulan pozisyon hakkında açıklamada bulundu.

İşte Hollandalının o sözleri:

“3 puan aldığımız için mutluyuz. Semih ile girdiğim pozisyonda bazı hakemler faul veriyor bazıları vermiyor.

Ben de şansımı denedim ve Cüneyt Çakır faulü vermedi”

Sneijder ve Melo hariç bırak bu adamla eşit kalitede olmayı bu adamın kalitesine yakın oyuncu yok takımda

Semihi aklamasın bu durum ,

kargaspor maçından beri berbat halde ...

Bence faul değil, ama zaten Semih topu kaptırıyordu, artık ümidimi kaybettim Semih konusunda.

Semih yerine gökhan gönül olsaydı orada sarı kart yemiştin arkadaşım.

Babel i abartmayin iyiki yenildik ha, Fener macini bi aklininiza getirin..

itiraf etse ne yazar hadi tamam 1-0 dakika 10 sahanda 4-0 yenilmek utançtır

hakkımız yendi bu açık ama 10 kişi kaldık diye de böyle isteksiz oynamaya hakları yok

Her golde hatasi var neredeyse Semih'in, pek bir seyi degistirmez bu durum, Yalcin kafa vuruyor vurdurtan Semih ve gol. Viudez in sutuna yetisemiyor ve gol. Her golün icindeki tek hatali adam neredeyse.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EPL'de asla faul değil ama burada %90 faul.Hakemlerin bir standartı olmalı.Drogba'ya boyna faul çalıyorlar.

Tabi Semih her türlü hatalı.Semih'in bu atlangoçlukları başımızı yakacaktı ve yaktı.

Hala faul yoktu deniliyor.Semih zaten yıkılıyordu deniliyor. Semih umrumda değil. Ne halt yediğini bende biliyorum. Ama o pozisyon yüzde bir milyon fauldür.

Ve onu vermiyorsun. Üzerine penaltı verip kırmızı kartla uzaktan yakından alakası olmayan pozisyonda birde bunun üzerine kırmızı veriyorsun. Maç seyircisiz olmasa verebilirmiydi? Ama bunu bilerek verdiler bu maça. Pazartesi olması geren maçı cumartesi oynatan adam kanı bozuk şerefsizdir.

Bizim taraftardanda, yönetimdende bir halt olmaz. Ulan şu pozisyonda hala hemde oldukca büyük bir kesim zaten semih şöyleydi zaten böyleydi diyerek geçiştiriyor.Zaten nefret ettiğim yönetimden ses yok zaten beklemiyorum da..

Ulan öyle öfkeliyim bu adama anlatamam.

semihin pozisyonu hem alttan hem üstten faul. böyle bariz bir faul. ben tartişmam bile. ha semih son zamanlarda fazla rahat. saçmaliyor.

beni en güldüren şey meloya verilen sari. o pozisyona faul veren herif semihe vermedi. cüneyti özetlyor bu.

Faul yok diyen adam ağır kördür. Babel'in topa müdehalesi yok direkt semih'e ayağı ile vuruyor.

Geri
Üst Alt