Babel, Şener, Yusuf ve Adem Sağlık Kontrolünden Geçti

Musa ve Batdal o dönem iyi hamlelerdi. Genç ve iyi performans gösteren oyunculardı.. Ancak diğer iki hamle şu anki transferleri andırıyor.
nazim sangare dururken gidip sener denen mali alan kulüpten bir halt olmaz, net söyleyeyim... cok yazik.

Hadi hepsine tamam diyorum da bu... Adem'in gelmesi beni üzüyor. Umarım adem yalandır. Diğerleri bir şekilde katkı verir de bu bizim maçta yaptıklarını televizyon gözünden ben unutamadım fatih hoca nasıl unutur

3 sol bekimiz vardi simdi de 3 sag bekimiz oldu. Müthis planlama.

plan yok zaten. Son gün Seleznyov'u alamayınca Ömer Bayram alınmış geçen yaz. 4 ay sonra da Emre Taşdemir alındı..

Lig o kadar kötü ki, biz iyi yönetiliyoruz zannediyoruz. Halbuki rezil yönetim var şu anda.

LGBT üyeleri gibi takım kuracağız çiko ve banega da gelirse babelin yanına

Avrupayi Fetih etmek icin ekip kuruyoruz, allah akil fikir versin, umarim gelenler yüksek maas almaz yoksa tam fiyasko olur.

Babel ilk11 için geldi.
takımda Türk oyuncu kalmadı bu şener yusuf adem 8 kişilik zorunlu Türk kadrosunu doldurmak için. Emre sakat önümüzde sene yok.
yunus,ahmet ç,emre t,ömer b,mugdat 5kişi ediyor. Selçuk da kalırsa 6 kişi, geri kalanlar için bonsvervis verilmesini mi istersiniz?

Ftnin kendini kovdurup adanaya kebabcı zinciri acacagına dair söylemler geliyordu sanırım dogruymus

Geri
Üst Alt