GSCimbom
Babel, Şener, Yusuf ve Adem Sağlık Kontrolünden Geçti
A

Babel, Şener, Yusuf ve Adem Sağlık Kontrolünden Geçti Sayfa 5

Aydın Aslan ·

Cevap
89
Okunma
6,3K
Sayfa
5/5
Kerem Demirbay, Suat Serdar, calhanoglu, yunus malli, cengiz ünderi getirelim falan ama bizim kalitemize yakışacak Türkler en az 10m euro'dan başlıyor.

32 yaşında bir adama 3 senelik anlaşmayı eleştirmeyen adamda sorun var demektir.2 milyon imza parası tam bir fiyasko zaten.

Dursun - Tudor döneminde başlayan, geçen sezon ara transfer dönemine kadar güzel devam eden (Diagne hariç) transfer sürecinden sonra insana bu nedir dedirten bir transfer sezonu geçiriyoruz. Şu 4 transfer için diyebileceğim tek şey var; al birini vur ötekisine. 4 tane Ozornwafor gelseydi çok daha iyi ve umut dolu olurdum. Gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

Dursun - Tudor döneminde başlayan, geçen sezon ara transfer dönemine kadar güzel devam eden (Diagne hariç) transfer sürecinden sonra insana bu nedir dedirten bir transfer sezonu geçiriyoruz. Şu 4 transfer için diyebileceğim tek şey var; al birini vur ötekisine. 4 tane Ozornwafor gelseydi çok daha iyi ve umut dolu olurdum. Gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.

Iyi.