Bacary Sagna Manchester City'de

Twitter'da duruma göre değişecek bonuslarla 140'ı bulduğu,sabit alacağının haftalık 90 bin euro olduğunu söylüyorlar, ayrıca City forumlarında. Bonustan kastım oynadığı maç sayısı, attığı gol, aldığı süre gibi gibi. Bonuslarla beraber maksimum alaileceği 6.7 milyon euro oluyor. İngiltere'de oyuncuların yaz aylarında maaş almadığınıda düşünürsek alacağı maksimum maaş yıllık 5.2 milyon euro. Tabi bunlar hep söylenti, resmileşsin o zaman işin aslını anlarız.

Yalan haber oldugu aşikar. Man City para manyagı bir kulüp ama aynı zamanda parayı akıllı kullanan bir kulüp.

31 yasındaki bir sağ beke yıllık 9 m euro verecek kadar salak bir kulüp değil.

bizim yönetimde bu para olacak bunu alacak :D sokaklara çıkar taraftar istifa diye :D

ulan sagna seni adam saymisdim, clichy ve nasriye el vermeyip artislik yapmisdin city macinda, simdide kendisi city yolunda.

Sagna bence suan da Dünyadaki en iyi 3 Sag bekden biridir. Kaliteli,Defans yapmasini cok iyi biliyor ve Ortalari da gayet etkili.

Söylelinen paralar kesinlikle cok fazla .En faz 4-5 Milyon yillik almaliydi.

Sagna yerine Eboue'yi önerseydik keşke 9,6 ona vereceklerine 7 bize 1,5 Eboue'ye olmak üzere 8,5'a kapatırlardı sağ bek olayını. Yazık oldu..

Sagna yerine Eboue'yi önerseydik keşke 9,6 ona vereceklerine 7 bize 1,5 Eboue'ye olmak üzere 8,5'a kapatırlardı sağ bek olayını. Yazık oldu..

Baba 9.6 milyon euro olayı yalan çıktı gibi. Twitter'da City'e yakın kişiler ve City haberleri yayınlayan birçok sayfaya sordum. Öyle birşey imkansız, bizim duyduğumuz kadarıyla 90 bin pound haftalık alacak, attığı gol, aldığı süre, oynadığı oyun, takımın yediği gole göre falan değişerek 140'ı bulacak dediler. İngiltere'de oyuncular yazda maaş almıyormuş ayrıca, yani inanılmaz bir performans gösterip 38 maçın 38'inde bile oynayıp inanılmaz bir performans gösterse bie 5.2 milyon pound alacak senelik. Ki bu da Zabaleta'nın arkasında bekleyeceği düşünülürse imkansız gibi birşey. Medyanın şişirmesi yani bu haberler bir nevi, zaten 9.5 milyon euro olayı da Türk gazeteleri başta olmak üzere özellikle Sporx'in uydurması. Adamlar kendilerince bir toplama yapıp yayınlamışlar bildiğin. Ama resmi açıklama gelsin o zaman işin aslını anlarız. Kulüpten gelecek açıklamayı beklemek lazım.

Baba 9.6 milyon euro olayı yalan çıktı gibi. Twitter'da City'e yakın kişiler ve City haberleri yayınlayan birçok sayfaya sordum. Öyle birşey imkansız, bizim duyduğumuz kadarıyla 90 bin pound haftalık alacak, attığı gol, aldığı süre, oynadığı oyun, takımın yediği gole göre falan değişerek 140'ı bulacak dediler. İngiltere'de oyuncular yazda maaş almıyormuş ayrıca, yani inanılmaz bir performans gösterip 38 maçın 38'inde bile oynayıp inanılmaz bir performans gösterse bie 5.2 milyon pound alacak senelik. Ki bu da Zabaleta'nın arkasında bekleyeceği düşünülürse imkansız gibi birşey. Medyanın şişirmesi yani bu haberler bir nevi, zaten 9.5 milyon euro olayı da Türk gazeteleri başta olmak üzere özellikle Sporx'in uydurması. Adamlar kendilerince bir toplama yapıp yayınlamışlar bildiğin. Ama resmi açıklama gelsin o zaman işin aslını anlarız. Kulüpten gelecek açıklamayı beklemek lazım.

yalan degil fifa galiba city e 49 milyon pound limiti vermis bonservis limiti olarak bu yaz sezonunda.

Burdada 120 bin pound deniyor

Bacary Sagna set to sign for Manchester City on £120,000-a-week deal | Football | The Guardian

Tamam işte Leo. 120'nin aylığı 480 bin pound ediyor. Onu sezonun devam ettiği 9 ayla çarparsan 4.3 milyon sterlin ediyor. 9.6 nereden çıktı anlamadım şahsen.

Bonuslar filan var ayrica city gibi bir takim senede 38 mac degil 60 mac oynuyor bunun avrupa kupasi,ingiltere kupasi,community shield kupasi ,fa cup u vs.. var nerden baksan yine rahat 7 milyon alir ama burda maasi konusmamiz gerek bu maaslar ingilterede normal asil Sagna city de oynayabilecek kalitedemi o konusulmali.

Bonuslar filan var ayrica city gibi bir takim senede 38 mac degil 60 mac oynuyor bunun avrupa kupasi,ingiltere kupasi,community shield kupasi ,fa cup u vs.. var nerden baksan yine rahat 7 milyon alir ama burda maasi konusmamiz gerek bu maaslar ingilterede normal asil Sagna city de oynayabilecek kalitedemi o konusulmali.

Dikkat edersen ben maç sayısı demedim. Sezonun devam ettiği süreyi kastettim. 120 haftalık alacağı maaş sezonun süresine göre 4.3 milyon sterlin. Ki bu adamın Zabaleta'nın arkasında oynayacağını düşünürsek FA Cup ve Zaba'nın dinlendirilmesi gereken bazı lig maçlarında oynaması bekleniyor. Bu şartlar altında söylediğim maaştan fazla alabileceğini hiç sanmıyorum. Taş çatlasa 5 milyon euro. Kalitesine gelecek olursak fena değil ama yıllık 4-5 milyon euro etmez bence. Bizde o parayı Sneijder kazanıyor. İyi alternatif olur. İngiltere'de oyuncular bu kadar yüksek mi alıyor ayrıca? Bilgim yoktu.

Geri
Üst Alt