#Bacary Sagna

Yiğit Karagöz

Ya hadi bi...
Ulubatlı Souness
Bacary-Sagna.jpg

Daily Mail:"Galatasaray, Sagna'nın menajeriyle görüştü"

Sezon sonu bir çok oyuncuyla yollarını ayırmayı planlayan [URL='https://www.transfermarkt.com.tr/tr/galatasaray-sk/startseite/verein_141.html?from=news_text']Galatasaray
'da gelecek sezonun transfer planlaması şimdiden yapılmaya başlandı.

İyi bir kadro kurarak Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, transfer çaışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Roberto Mancini'nin gelecek sezon kadroya takviye istemesi yönetimi harekete geçirdi.

İngiliz basını yazdı!

İngiltere basınından Daily Mail'in haberine göre; Galatasaraylı birkaç yetkili Arsenal'in Tottenham'ı yendiği maçın ardından Sagna'nın menajerleriyle Londra'da bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi. Sezon sonu Arsenal'den kesin olarak ayrılacak olan Sagna'nın Galatasaray'dan gelen teklife sıcak baktığı ve sezon sonunda yolunun İstanbul olması ihtimalinin yüksek olduğu aktarıldı.[/URL]

Eboueden katlarca kez iyi olacaı kesin.

Inter in sahibi Thorir'in yaptigi aciklamara gore Sagna da sezon sonu Inter e gidebilir, teklif yaptiklarini aciklamis ve Sagna dan haber bekliyorlarmis.

Sagna efsane adam yav, niye çöplük diyorsun hocam.

eğer alırsak seneye oynar ondan sonra eboue gibi olur,o yüzden gerek yok; eğer sağ bek alıcaksak telles gibi genç ve başarıya aç oyuncu alalım

Bu sene sözleşmesi bitecek , kulübünde mutsuz olan Daniel Alves'i almak için tüm sınırları zorlamalıyız diye düşünüyorum . Eğer onu alamazsak Sagna gelebilir .

bu seneki performansi hic iyi degil hele o 6-0lik chelsea maci :nightmare: daha iyisi bulunabilir daha ucuza

ama herturlu is yapar turk liginde

Böyle adamlara yer yok takimda. Bize yabanci FORVET ve KANAT lazim. Türk olarak defansi bir türlü halledersin. Ama ofans icin türk kullanmayalim mümkünse.

Ben bu sene bitecek diye okumuştum bir kaç yerde . Keşke alabilseydik sonuçta Dünyanın en iyi sağbeki şuan Daniel Alves:(

Cok zor, bencede en iyi sagbek, ama ayrilsa hemen bi kac kulub ustune atlar. Bize gelmesi icin cok para vermen lazim, tabiki isteyen kulubler arasinda Chelsea, City falan olursa o is de yatar.

Sagna bu sene kötü arkadaşlar, fiziği, hızı eskisi gibi değil. Hiç bir zaman öyle teknik bir oyuncu da olmadı, kafasıyla oynadı gibi( yanlış anlaşılmasın tekniği kötü değil). Ben de bize biraz daha genç sağ bekin gelmesi gerektiğine inanıyorum

Alves malvesgelmez ize hayal kurmayın. Bu arada Ben mutlaka yabancı bir rb alınacaını düşünüyorum.Sagna seneye beleş bence almalıyız.

Sagna iyi bir oyuncu olabilir ama artik epey yaslandi.

Eskiden bende sürekli isterdim ama su takimdaki ruhsuzlari görünce 30 yas üstü yabanciya pek sicak bakmiyorum.

Sag bekte kesinlikle yabanci bir oyuncu olmali. O bölgenin en iyi yerli oyuncusu Gökhan Gönül, o da Fener'de..

Veysel falan hikaye asla ilk 11 oynatmam.

Geri
Üst Alt