Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Cok zeki bir transfer olur... Cabuklugu var, hareketli, ve teknik bir forvet... Bu tarz adama ihtiyacimiz da var...

ucuzsa gelsin ne demek yahu? tam bir ayranci dusunce sekli
ucuzsa gitsin demeniz lazim.
siz hic real madrid taraftarinin "ucuzsa gelsin" muhabbeti yapacagini dusunebiliyor musunuz?
yapmaz.. neden? cunku ezik degiller. kim ve ne olduklarinin farkindalar.
mumkunse hergun ayran icmeyelim

Moderatör tarafında düzenlendi:
ucuzsa gelsin ne demek yahu? tam bir ayranci dusunce sekli
ucuzsa gitsin demeniz lazim.
siz hic real madrid taraftarinin "ucuzsa gelsin" muhabbeti yapacagini dusunebiliyor musunuz?
yapmaz.. neden? cunku ezik degiller. kim ve ne olduklarinin farkindalar.
mumkunse hergun ayran icmeyelim

Dogru... Yillik 2 Milyonun altinda istiyorsa, kovulmalidir kapidan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ligin iyi forvetlerindendir Welliton. Tek dezavantaji yabanci olmasi.

Carole, Cavanda, Jong ve Donk'u gönderip 1+1 imzalarsak baya iyi olur. Eren'le kiyaslanmaz bile, elbette daha iyi.
yabancı çöp sayımız hala çok fazla
temizle temizle bitmiyorlar
bu 4 isimden en geç devre arasında kurtulmak gerekiyor
dördünü toplasan bir futbolcu etmiyor adam gibi

Bence yabancı kontenjanı kaliteli transfere harcanmalı, yedek forvet olarak yerli alabilirsiniz bjk deki cenk gibi..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi yedek, doğru hamle. Kayserispor ikinci yarı oynatıyordu ve genelde gol de atıyordu.

Geçtiğimiz yıl kadro o kadar kötüymüş ki yeni aldığımız kaliteli adamların yerine yedek için bile transfer yapmamız gerektiği gerçeği var. Uygun bir maliyet ile alınmalı, Gomis veya başkasının 34/34 oynayacağını düşünmek hayalcilik olur. Stoper yerine santrafor daha elzem. Çalık/Aziz/Günter Maicon'un yanında veya onun yokluğunda bir şekilde önlerindeki güçlü orta saha sayesinde bu ligi idare edeceklerdir.

Selçuk İnan adım adım Beşiktaş'a gidiyor. Teknik heyet ve Şenol Güneş onay verdi. (TRT Spor)

Bjk değil de TS'a daha gider. İkinci bahar yaşayabilir Burak'la tekrardan.

Bizim şu anki takım için yavaş, yetersiz vs olabilir ama Türkiye şartlarında hala milli oyuncu ve değeri olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla sözleşmeli oyuncumuzu bedava vermek de salaklık olur açıkcası milletin ne oyuncuları kaç paralara verdiklerini düşünürsek.

Bizim şu anki takım için yavaş, yetersiz vs olabilir ama Türkiye şartlarında hala milli oyuncu ve değeri olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla sözleşmeli oyuncumuzu bedava vermek de salaklık olur açıkcası milletin ne oyuncuları kaç paralara verdiklerini düşünürsek.

2 sezonluk maliyeti 6 milyondan fazla,mevcut kadro maliyetinden selçuk un alacağı 2 senelik ücreti düş Ndiaye bedava oynamış gibi ya da sol bek fesih bedeli hariç bedavaya oynayacakmış gibi düşün.

wesley gibi içeride ki alacakları karşılığında bonservisinin eline verilmesi güzel olur

Geri
Üst Alt