Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
6 milyona Sinanı satsınlar, üstüne 2 milyona da semihi kakaladıklarını varsayarak tarihin en başarılı transfer dönemi sayabilirim.

Arsenal'de oynamasına anlam veremediğim bir isim, Asamoah ile kıyaslamam bile, maliyetini bilmiyorum ama 2-3€ üstü bonsevis yanlış transfer etiketini üstüne yapıştırır.

Der 23- Jährige hat sich bei Galatasaray Istanbul in das Blickfeld vieler Teams gespielt. Trotz Angeboten von Benfica Lissabon und dem SSC Neapel bevorzugt der Deutsch-Türke aber offenbar einen Wechsel in die Bundesliga. Gümüs hat bei Gala einen Vertrag bis 2019 und wäre für etwa 6 Mio Euro zu haben.

Barca-Legende Iniesta denkt an Abschied | Fussball News | Sky Sport

Napoli ve Benficadan teklif gelse de Sinan Almanya' ya donmek istiyormus . Kendi bilgilerine Göre Hamburg'un yani sira Schalke'da talipmis

Herkes hemen kesip kenara atmis ama bence o kadar da olmayacak birsey degil. Hamburg bu sonucta, dünyanin en sacma yönetilen kulüplerinden biri.

Asamoah dibine kadar zorlansın olmuyorsa buna yönelinsin

Net bizde is yapar fakat cok fazla sakatlik yasiyor bu o yuzdende kariyeri bu duruma geldi. Yoksa Gibbs bi ara Monreal'in onundeydi.

Asamoahtan vazgeçilmemeli. Geçen yıl orta sahaya türlü isimler atılırken, en son gele gele De Jong gibi bir adam geldi.

Sinan Gümüşü 3 milyon Euro üzerinde bir takıma satarlarsa, bu yönetimi tebrik etmemiz gerekecek.

60 yaşında hala "beni ne doktorlar mühendisler istedi varmadım" diyerek ahkam kesen teyzeler gibi olmaz umarım

Belli olmaz bence 5m Euro gideri rahat var. Hala genc bir oyuncu. Bizde olmadi ama potansiyeli olan bir cocuk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence de en azindan 5 milyon euro etmeli. Sonucta yetenekleri ve potansiyeli belli genc 1 eleman. He karaktersiz, profesyonel degil, insan olarak gelismemis denirse katilirim.

Tabi insan Asamoah ismini duyduktan sonra begenmez böyle adamlari.

Asaamoah sadece bir sol bek değil. En büyük avantajı bu. Yoksa Gibbs'in ideal durumunun sol bek performansı ile Asamoah'ın sol bek performansının altında değildir.

Asamoah 3 kişilik transfer olacak. Vazgeçmeden bastırmak lazım.

Sinan'a birak 6m'lik, 2m'lik bir teklif bile oldugunu sanmiyorum. Menajeri surekli haber cikarttiriyor, bence yuksek ihtimalle teklif bile almadi

bu haber ciddi, Alman siteleri veriyor.
6 Milyon oldugunu sanmiyorum ama 3-4 olabilir.

Geri
Üst Alt