Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Stopere falan gerek yok,Serdar'ın hatasına bakmayın siz, dar alanda Serdar çok seri ve top kapan bir isim ve bizim sistemizde Serdar daha da iyi olacaktır.
Fatih Hocanın sisteminde ujfalusi-semih nasıl birbirini tamamladıysa Serdar-Maicon ikilisi de bu baskılı,ısıran,orta alan çizgisinde duran(gerektiğinde) sistemde iyi bir stoper.

Takasta kullanalım bunu ve diğer gereksizleri

Takimda sol bek yok.

Linnes ne kadar götürür muamma, zorluk derecesi yüksek olan maclarda savunma yönünden sikinti yasiyor bariz sekilde. Sol bek almadan transfer dönemini kapatirsak bu cok basimizi agritabilir sezon icinde. Mesela Besiktas veya Basaksehir gibi kanatlari iyi olan takimlara karsi Linnes'in yetersiz kalmasi muhtemel.

Galatasaray’ın bir süredir yuvaya döndürmek için çalıştığı Barcelona'da forma giyen Arda Turan için Tudor’un muhalefeti üzerine geri adım atıldı
.CNNTÜRK

Stopere falan gerek yok,Serdar'ın hatasına bakmayın siz, dar alanda Serdar çok seri ve top kapan bir isim ve bizim sistemizde Serdar daha da iyi olacaktır.
Fatih Hocanın sisteminde ujfalusi-semih nasıl birbirini tamamladıysa Serdar-Maicon ikilisi de bu baskılı,ısıran,orta alan çizgisinde duran(gerektiğinde) sistemde iyi bir stoper.

katılıyorum.

1 Milyon €'ya niye yollansın ki,1.5'a geldi ve iyi kötü biraz piyasa yaptı hem daha sol bel almadık hatta ben sol bek gelse bile kalsın diyorum

Eger Asamoah gelmezse mutlaka kalmali. Sezon icinde Linnes'ten formayi alabilir. Hic bir zaman gs seviyesinde bir oyuncu olmayacak ama iyi bir bonservis koparabiliriz eger form tutarsa.

formdan düşen adamı çat diye satmayacaksın ki satamazsın yada çok ucuza gider. tekrar değerlenmesini bekleyeceksin. bizle 2-3 maç oynasa tekrar piyasa yapar fransa da izleniyor zaten maçlarımız

Galatasaray seviyesine göre konuşacak olursak net kötü oyuncu. Bir ara saman alevi gibi parlayıp birkaç maç iyi oynamıştı o kadar. Asamoah olmalı mutlaka olmalı lakin olmuyorsa da en kötü kiralık miralık bir sol bek gelmeli. Carole'ün Galatasaray serüveni bence noktalandı bile.

Belhanda yerine belki Ben Arfa düşünülebilirdi. Onun dışında katılıyorum. Sonuç olarak Belhanda da pek sorunsuz bir oyuncu değil bildiğim kadarı ile.

Ben Arfa olsa iyi olurdu belhanda yerine ama neyse. tudor bu transfer dönemi karakterli oyuncular almaya önem verdi doğru da yaptı.

iyi bir hoca olabilecek mi simdilik soru isareti ama bence ileride iyi bir sportif direktör olabilir fazlasıyla potansiyel var

Geri
Üst Alt