Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Çok akıllıca bi hamle hem sağ hem sol hem forvet oynayabilen nispeten genç sayılabilecek yedek forvet

Welliton tam istedigim stilde bir Forvet . Hizli, top teknigi iyi, dikine giden forvet.

Weelllitonnnnnnnnnnn attı ve Goooooooollllllllllllllllllllllllllllllll

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Hem gelisimi baltalanir, forma sansi bulamaz. Ne verecegi net olan, tecrübeli bir oyuncu bana kalirsa daha mantikli yedek olarak.

Ne vereceği net ama as oyuncumuz da tecrübeli bir forvet. Önümüzdeki sezon yoğun maç takviminde (Avrupa kupalarında olacağımızı varsayıyorum) şans bulabilir, yavaş yavaş Gomis yerine monte edebilirdik. Gomis, Valbuena transferine benziyor. Bu yıl ikisi de faydalı olacak ama seneye ne olur bilinmez. Aynı şekilde Eren de 30 yaşında. As forvetler düşüşe geçecekken yükselişe geçme ihtimali olan bir oyuncu almak bana göre daha doğru olurdu. Welliton'un da kariyerinde zıplama yapma ihtimali yok sonuçta. O da yaşa bağlı düşüşe geçecek.

Ücreti biraz fazla lakin katkı verecektir. 5 Gol 7 asist yapsa kafidir.

30 yaşındaki Anadolu topçusuna 1.5 milyon çok fazla. 500.000 verin, gelmiyorsa gelmesin.

95d00f57f362e3880bd48085ce1f49de.jpg

b167f7d672ae1c79984e92ddd4826a68.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Yıllık 1.5 facia bir rakam. Bjk'de Atiba alıyor o parayı. 900 bin eurodan 2 yıllık kontrata gelsin oynasın. Fazlasını vermek mallık olur. Beğenmezsek yüksek maaşından dolayı elimizde patlar, ayrılmak da istemeyip paranın üstüne yatar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt