Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
cok merak ediyorum gercekten , haber dogru mu bilmiyorum ama diyelim ki dogru ve tudor kendi agzindan roportaj verip "adem yonetime verdigim listede olan ve ilgilendigimiz oyunculardan biri" dese , burada hadsizlik edip tudor u da elestirenler olacak mi ?

sonra da cok degil 1 ay evvelinde TD belli degilken tudor da tudor diyenler ile kesisim kumesi ayni kisiler mi olacak diye bakmak lazim

edit : Can buyuk ,mesajini gormeden yazmistim , ama karsiliyor cevabi , ozellikle siyah kisim

derse alirsak ve kotu cikarsa niye aldirdin deriz
derse alirsak ve iyi cikarsa helal deriz

peki sen milli takim hazirlik macini izlerken kongrede dursun ibra edilirse avatarini degistirip amigo birol resmi koyacak misin?

şu bi gerçekki tudor kimi getirirlerse getirsin sezon öncesi kamp dönemiyle beraber buldozer gibi dayanıklı ve güçlü bir takım oluşturacaktır antremanlarla. adam şu ölü takımı bile koşturuyosa bu adamda iş var demektir. inşallah saçma sapan hareketler yapmaz

Yav Tudor'un gelmesini istedik diye hiç eleştirmeyecek değiliz. Tudor, Adem Büyük'ü isterse ben bu durumdan rahatsız olurum. Gelip başarısız olursa Tudor'a eksi olarak yazılır ve daha sonraki transfer isteklerine daha da şüpheyle bakılır; gelip başarılı olursa da sağladığı güvenle getirmek istediği adamlar açısından daha rahat bir ortama kavuşur ve istediği adamı getirir. Biz de saygı duyarız.

tapatalk

İstesekde istemesek de bu adam gelecek. Hazır olun.

Ayni muhabbet Serdar Aziz için de oldu Ahmet çalık için de . Bu mali da alırlar.

Hamdolsun Dursun basganimiz Ademi alarak kendisini taraftara affedirecek insallah.

Bombaya gel bombaya.

Moderatör tarafında düzenlendi:
761740.jpg

Sabri Sarıoğlu
'nun sözleşmesini yenilemeyen Galatasaray yönetimi menajer Samet Süner ve Serhat Özbey tarafından sunulan Bacary Sagna teklifini masaya yatırdı.

Bonservisi elinde bulunan Manchester City'nin eski oyuncusu Sagna'nın İstanbul'u çok sevdiği, Türkiye'ye sıcak baktığı belirtildi. Sarı-Kırmızılıların 1+1 yıllık teklif yapmayı düşündüğü deneyimli sağ bek için Portekiz ve Fransa'dan da tekliflerin olduğu iddia edildi.

(Yıldız oyuncu Sagna, menajer Samet Süner ve Bişar Özbey ile yemekte bir araya geldi)

Ajansspor

1 sene idare eder aslında

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sagna'ya hiç gerek yok. yeterince yaşlı oyuncu var zaten vercegimiz paraya yazik sakatlanir falan boşa

Bence çok mantıklı olur. Corchia'yıda gelecek sene için ayart. Şimdi yüklü bonservis vereceğine imza parasına kaldırırsın. Sagna çok rahat kral olur 2 sene burada

Sagnayi masaya yatirdigimiza göre hayirli olsun demek bize düser elbette

Geri
Üst Alt