Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Arda'ya Avrupadan talip çıkmaması umarım bizim yöneticiler bir hata yapıp getirmezler bu egoluyu buraya takımı da bozar bu.

Antalya macinda sol bekte izlemek isterim

Insallah tamamlanir bu transfer

juvenin asamoah'ı kadroya almaması yeni bir durum değil ki. yaklaşık bir haftadır haberi çıkmıştı atalanta spinazzola'yı bırakmayacağını açıkladı . asamoah konusunda temkinliyim ben . juve sol bek bulamazsa bu iş yattı demektir.

Arda'nın bonservisi para fln etmez, görüldüğü gibi kimse de almadı zaten.

Tek dileğim Aziz FB'lilerin gözünü boyayıp medya ile GS'ye çalım diye haber yaptırıp Arda'yı FB'ye alır.

Galatasaray'a gelirse kahrolurum ve Selçuk&Arda ikilisi takımı sabote edip yabancı düşmanlığı yapacakları gibi, Rıdvan babalarını da yalayıp yabancı sınırı destekleyeceklerdir.

Bizim takimda forma sansi bulamaz Feghouli Belhanda Garry hepsi fisek gibi, basaksehir'e gitsin yakisir.

Azo kap la hemen Ardayı yıllık 6 milyondan.Tam Ayküt hodjamın istediği tarzda bir oyuncu Arda.Pozizyon sadakatine bağlı.

eyvah eyvah . bu şişko veteran bize gelirse yandığımız gündür.
aziz yıldırım inşallah bu görgüsüzü alır da büyük bir dertten kurtarır bizi.
tam fenerlik kıvama gelmiş çünkü.

Bu insta paylaşımı filan biliyordu Arda böyle bişey olacağını Barça'da istenmediğini

Adım kadar eminim bizim yönetim de Asamoah 'tan sonra Arda transferini açıklayacaktır

İnşallah bu güzelim takımın içine etmez Arda ...

Geri
Üst Alt