Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
asamoah.jpg

Daha önce Kwadwo Asamoah'la her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, haftalardır Juventus'un vereceği yanıtı bekliyordu.

Bu süreç içerisinde Asamoah'ın Galatasaray'a transfer olmak için Juventus'a baskı yaptığı haberleri hem yerli hem de İtalyan basınında yer almıştı.

Savunmasını güçlendirmek amacıyla Schalke'den Benedikt Höwedes'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan Juventus, Asamoah konusunda son kararını yarın Galatasaray'a bildirecek.

Edinilen bilgiye göre Juventus, çok büyük bir sürpriz olmazsa Galatasaray’ın teklifini kabul edecek. Yanıtın yüzde 90 olumlu olacağı düşünülüyor.

Ganalı futbolcunun çarşamba veya perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor.

Gamaspor

Bir iş böyle yılan hikayesine dönerse verim alamıyoruz. Hayır gidip Messiyi almaya çalışmıyoruz ya ağırdan alıyorlar ya da bizimkiler çok da almak istemiyor.

Hovedesin sol bek ile alakasi yok. Bilmeyen arkadaslar icin soyle soyleyeyim sabriden ne kadar stoper olursa hovedesten o kadar sol bek olur. Hele hele juve gibi imkanlari buyuk bir kulubun hovedesi sol beke istedigini yazmak ancak yalanci Turk basinina yakisir.

Hovedesin sol bek ile alakasi yok. Bilmeyen arkadaslar icin soyle soyleyeyim sabriden ne kadar stoper olursa hovedesten o kadar sol bek olur. Hele hele juve gibi imkanlari buyuk bir kulubun hovedesi sol beke istedigini yazmak ancak yalanci Turk basinina yakisir.
bunu ben de dedim

stoper diye

balta gibi hem stoper hem sol bek dediler

Öncelik olarak stoper istiyorlar ama sanırım. De Sciglio yedekler bence solu.

ya bizene höwedes bek oynasın oynamasın adamlar bunu şart koşmuşlar demek ki, kendi kendimize gelin güvey olmuyorsak eğer...

juvenin zaten şuan solbekte oynayacak aktif 3 adamı var naz yapıyorlar. asamoahta biter iş olmadı son gün ben gidecem derse tutamaz zaten juve

Olumlu olumsuz neticelensin artık kabak tadı verdi.

ya bizene höwedes bek oynasın oynamasın adamlar bunu şart koşmuşlar demek ki, kendi kendimize gelin güvey olmuyorsak eğer...

juvenin zaten şuan solbekte oynayacak aktif 3 adamı var naz yapıyorlar. asamoahta biter iş olmadı son gün ben gidecem derse tutamaz zaten juve

Aynen bizene kimi alırsa alsınlar.Asamoah işimizi görür mü görür gerisi pekte umrumuzda olmamalı.

Kop gellll

?❤️

Bayram Şekeri Asamoah

Asamoah'la 4 yıl için 10 milyon euroluk garanti ücret konusunda anlaşan G.Saray yönetimi, Juventus'u da ikna ederek bayram öncesi sarı-kırmızılı taraftarlara müjdeyi vermeyi planlıyor.

dursun-640.jpg

Yeni sezona fırtına gibi başlangıç yapan Galatasaray'da yönetim, transferin son hamlesini Juventuslu sol bek Asamoah’ı renklerine bağlayarak yapmaya hazırlanıyor.

Ganalı yıldız için İtalyan kulübü ile son pazarlıkları yapan Sarı-Kırmızılılar, bayrama girilirken taraftarına beklenen müjdeyi vermeyi planlıyor.

Kwadwo-Asamoah-Photo.jpg

Asamoah’la 4 yıl için 10 milyon euroluk garanti ücret konusunda anlaşan Galatasaray, Juventus’un inadını kırmaya çalışıyor. 28 yaşındaki yıldızın ayrılmak istemesiyle eli güçlenen Sarı-Kırmızılılar, kapıyı 8 milyon eurodan açan Juventus’u 4 milyon euroya ikna etmeye çalışıyor.

Asamoah’ın transferinin kısa sürede bitirilmesi ve tecrübeli oyuncunun kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

(Habertürk) | Skorer de yayınlandı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt