Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
36fe7a5332cb6c736b339634c95fa623.jpg

Lan adam nasıl mutlu? Yok böyle bir şey cidden.

Galatasaray SK‏ @GalatasaraySK
Transfer görüşmelerine başladığımız @Jasondenayer, @TK_TR uçağıyla İstanbul’a hareket etti.

DIf3eyAUMAAMhiJ.jpg

Bu sezonun en gereksiz transferi. İyi bir oyuncu değil,sanki piyasada stoper yokmuş gibi denayere takıldık kaldık. Elimizde ahmet ve serdar varken bunun gelmesi sadece nicelik yönünden artı oldu.

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Maliyeti ucuz yaşı genç yaşı tutarsa diye yapılmış bir transfer.

Kes lan yollayın Aso'yu. Gıcık herifler.

?❤️

Adamı geçen maç kadroya bile almadılar. Şimdi de yok teklif geç geldi,yok yerine koyacak adam yok.Tamamen fiyat yükseltme çabaları.

Diğer konudada yazdım ama bazı arkadaşlar anlayamadı. Cenk Ergünün uğraşıyoruz açıklamasının yapıldığı zaman herkesin malumu, karşı tarafın yaptığı teklif geç geldi açıklaması ortada. Eğer Juventuslu yöneticinin açıklaması yalan ise bunu bizim yöneticilerimiz kanıtlamak zorunda, aksi takdirde ben taraftar olarak kendimi kandırılmış hissedicem. Bunu yapmazlar ise, bunun sorumluları istifa etmek zorunda! Bunu anlamayıp transfer taraftarı suçlaması yapanlar, önce yazılanı ve içerdiği mesajı anlamaya çalışmak gerekir. Benim bu yönetim için ile fikrim değişmedi, isterlerse yirmi transfer daha yapsınlar, son iki sezon söyledikleri yalanlar, yaptıkları rezillikler sebebi ile bugün defolup gitmeleri lazım. Transfer taraftarı demeden önce millete bunları takip edin!

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizimkiler futbolcuyla anlaşıp son günlere kadar beklediler teklif için sanırım. Nasılsa oyuncu bizi istiyor işleri halletsin ucuza alırız deyip gevşediler işte moka sarınca 4,5 sonrada 6 milyon teklif yaptılar ama geç kalmış olduk. Sanırım böyle.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt