Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
ulan asamoah gelmıyor dıye kafamı yastıga koydum 5 dk sonra adamın transfer haberı gelmıs =)

ıyı transfer hayırlı olsun.

Sevinebilir miyiz artık resmi bir şey yok daha ama bence de bitmiştir yani artık bu kadarda olmaz :38573:

Resmi hesap, sol bek mevkisi için düşünülen Asamoah'ın transferinde sona yaklaşıldığını subliminal mesaj ile duyurdu.

DIil060XkAA62uq.jpg
Maşallah Asamoah bayağa geniş alanı kapsıyor

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu yorum üzerine diyorum ki Allah Musleraya zeval vermesin. Yedek kaleci sorunumuz var. Alternatif kanat forvet ve bence alternatif santrafor sorunumuz da var.

#yuvanadönselçuk

Kaleci lazım evet ama almayacaklarını bildiğimden önermiyorum. Eray malum hem yerli kaleci hem alt yapıdan yetişen oyuncuyu karşılıyor, bizimkiler de bundan memnun. Yıllardır bir Aykut Erçetin bile çıkaramadık.

Kanat - forvetten kastım iki mevkiyi de yedekleyebilecek bir oyuncu aslında. Forvet olup kanat da oynayabilen bir adam.

Şu anda trtspor da veriyor haberi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kim ne derse desin bu sene ciddi bir transfer başarısı var alınan hiç bir oyuncuya kimse pok atamaz hepsinin kariyeri belli birde artist topçu almıyoruz işçi yıldızlar alıyoruz ! arda konusunda fikrim değişti gelmesi takım ahengini bozabilir monaco ya gitse iyi olur kargaya da bir kaç tane sallardı iyi olurdu

Geri
Üst Alt