Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Wendell
Douglas santos
Erik durm

JAume Costa
Digne
Siqueria

Radu
Santon
Lulic
Ansaldi

Asamoahnin olmamasi cok kotu oldu ya :(

Geçmiş olsun, iyi biri mümkün değil bu saatten sonra, devre arasına dek böyle devam

1. Junior Tavares
2. Riza Durmisi
3. Kenedy (kiralık)
4. Layun (kiralık)
5. Siqueira (Kiralık)

Bu sırayla uğraşmak gerek.

Betis Sevilla Riza icin kisin 17 milyon pound gibi bir rakam istememismiydi Liverpooldan? Bence alinacak sol bek anca iyi bir takimin kadrosunda olan, ama kadro disi kalmis biri yada genc bir scout transfer olur gibi geliyor. Belki Güney Amerikadan birini getirirler. Adam bizde hafiften iyi performans gösterirsi sirf Güney Amerikadan diye adami rahat aldigimiz paradan fazlaya satariz

kiralık oyuncu alacağız büyük ihtimal Jonathan Silva,Baba Rahman,Kenedy gibi isimler var zaten pekte oyuncu kalmadı

Ulen hem adam bekliyoruz gelsin verecez de hem de sonra gs geç kaldı de .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dünyada sol bek mi kalmadı Carole de gittiğine göre birileri gelecek illaki.

Bu sene bu takım bir şekilde şampiyon olur. Asamoah boşa çıkınca çökelim. Şimdiden anlaşsınlar. Rotasyon için birini kiralayalım. Sağbektr tarık oynasa bile şu takımla belki sırıtmaz. Juveye inat bonservissiz alalım Asamoahı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Juventus'u oldum olası sevmedim. Bu adamlara para kazandırmadan Asamoah'ı almamız daha çok içime siner.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Chelsea'den Abdul Rahman Baba'yı kiralayıp sol bek sorunumuzu çözelim.

Juve neden suclu oluyor ben anlamiyorum. adamlar joker alternatifli elemanını yerine adam bulmadan sana niye versin?
Suclu transfer ekibidir su tarihe kadar bana vermezsen baskasini alirim deseydi is böyle çıkmaza girmezdi.

Neyse adam gibi birini bulamazsak ocakta bonservissiz imzalatır sezon sonu alırız.

yav tudor takimda zaten tum ariza cikaran adamlari yolladi adam sneijderi bile yolladi ariza cikarmasi halinde ayni sekilde ardada yollanir bence gelsin tutarsa adam akilli calisirsa buyuk is yapmis oluruz

Geri
Üst Alt