Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bence gelsin iş yapar bizde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artik cumartesi olsa da hem boyle salak salak isimler Galatasaray la anılmasa hem de maci beklesek.

Trabzonda hayırlı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arklar yönetim içinden bilgi aldım kesin olarak Tsde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi takımda iş yapabilir aslında. Herif fenerden sonra baya çalışmış iyi fiziğe sahip şuan. İş ahlakı olması güzel.
Yasin yerine izlemek isterim
Yasin ı satamiyosak bile paf a gönderelim. Üstün yeteneklerini oradaki gençlere göstersin.tatil anılarından zaman kalırsa.

GSCimbom Mobile App

Baya çalışmış deyince beyin egzersizleri yaptı diyeceksin sandım, iyi fiziğe sahip deyince hayal kırıklığına uğradım Fatih :(

Adam IQ'ya tepki olarak doğmuş.

Baya çalışmış deyince beyin egzersizleri yaptı diyeceksin sandım, iyi fiziğe sahip deyince hayal kırıklığına uğradım Fatih :(

Adam IQ'ya tepki olarak doğmuş.

beyin egzersizleri yaptığını nası anlayacağım. fiziken değerlendiriyoruz işte. oynayınca anlasılır o. :D

@WilsonMendez86

Galatasaray mostró interés oficial en contar con Gastón Guruceaga. Hoy vence el periodo de pases en Turquía y Peñarol deberá decidir

@nicopirri

#Peñarol | Guruceaga tiene una posibilidad de Galatasaray a préstamo. Si se eleva la oferta en lo económico se irá al fútbol de
422.jpg

transfer sezonun bitmesine 1-2 gün kaldıgından guruceeganın kulübünün karar vermesi gerektiği söylenmiş.sözleşmesi 2018 martta biten guruceega şimdi olmazsa gelecek sezon Galatasaray kadrosunda yer alabilir.
2Q==

iyi kaleciye benziyor , tutmazsa manken yaparız yada prison break dizisine kiralarız.

İii bişeye benziyo..
Nando ayarlasın işi, Ömürboyu burada beraber çalışsınlar..

Geri
Üst Alt