Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
hadi lan atletico niye biraksin bunu

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Hayırlı olsun. Beklentim büyük lato dan. İnşallah başarılı olup faydalı olur.
Seneye de asamoha gelecek zaten büyük ihtimalle

Her şeyden öte, bu adam disiplinli, iş ahlakı üst düzey olan, profesyonelliği özümsemiş bir oyuncu. Her türlü kabulümdür. Bizim çakma Ronaldo gibi kolu başı ayrı oynamaz. Antrenmanda olabildiğince çalışır, sahaya çıktığında da elinden ne geliyorsa yapar. Bencil değil, takım oyuncusudur.

oha transfere bak müthis. yedek kalecimiz eray eray dediler sürekli bizi korkuttular

kesinlikle faydalı olacağı kanaatindeyim tempo sorunu yok karabük'te izledim . form tutarsa linnes ilk 11 yüzü göremez. ve de en önemli nokta kel olması :)
bu sene kabak topluyoruz

Son düzenleme:
hadi lan atletico niye biraksin bunu

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

344.jpg

genc birini tercih ederdim

Kaleci konusunda genc isim üzerine gitmemek gerekiyor. Muslera´dan formayi alamaz zaten, ve ayni zamanda forma sansi bulup, kendini, özellik ile özgüven konusunda gelistiremez. En iyisi, tecrübeli, sapina kadar kasarlanmis, profesyonel, sahaya ciktigi vakit fisi takabilecek bir üstadü oraya koymak.

Genc adam yillarca hep bize de, gence de yazik oldu. Cürümekten baska birsey degil.

Gayet iyi transfer. Düşünsenize... Muslera (Allah korusun) sakatlansa ya da kart cezalısı durumuna düşse, kaleden endişe etmeyeceğiz ve rahat biçimde izleyeceğiz maçı. Eray falan olsa, diken üstünde geçerdi her saniye.

Yok yanlisin var , ilk iddia seklindeki baslikta bile temposu dusuk ama cok iyi ayagi olan dedim bakabilirsin
Senin icin demiyorum, forumda oyuncu hakkinda yorum yapan arkadaslarin hemen hemen hepsi temposu ligin üzerinde yazdilar.

Dogru bir hamle.

2-3 senedir bunu söylüyorum, yedek kaleci tecrübeli ve yasli birisi olabilir diye. Genc bir kaleci haftalarca hatta aylarca oynamayip birden maca cikti mi tecrübesizlikten dolayi yerin dibine sokabilir seni.

Tecrübeli bir kaleci bu heyecani daha düsük seviyede yasar ve eli ayagina dolasmaz. Yabanci kaleci yedek kulübesinde oturamayacak oldugu icin ben son dönemlerde hep Hakan Arikan alinabilir mesela diyordum.

Kim akil ettiyse bu transferi tebrikler.

Bordeaux vaktinde 8 milyon verip almış, Transfermarkt'ta 10 milyona kadar çıkmış adamın değeri bir ara. Bir kaleci için sağlam paralar.

Dogru bir hamle.

2-3 senedir bunu söylüyorum, yedek kaleci tecrübeli ve yasli birisi olabilir diye. Genc bir kaleci haftalarca hatta aylarca oynamayip birden maca cikti mi tecrübesizlikten dolayi yerin dibine sokabilir seni.

Tecrübeli bir kaleci bu heyecani daha düsük seviyede yasar ve eli ayagina dolasmaz. Yabanci kaleci yedek kulübesinde oturamayacak oldugu icin ben son dönemlerde hep Hakan Arikan alinabilir mesela diyordum.

Kim akil ettiyse bu transferi tebrikler.
Yabanci kaleci yedekte oturabiliyor galiba
Ugur karakullukcu soyle bir sey dedi.
Carrasso'nun kulübede Eray'la birlikte oturmasını engelleyen bir durum yok. Talimatnamedeki ifade bir Türk kaleciyi zorunlu kılıyor sadece

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt