Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Maliyeti ne olacakki bu transferin, bu tip transfeler yapıp denemekten zarar gelmez. Her sene bir iki tane almak lazım böyle...

Son düzenleme:
dün akşam üzeri türkiye'ye geldi. bu sabah sağlık kontrolü yapıldı. şu sıralar florya'da olmak üzeredir. transferi ile ilgili net bir durum yok bu arada. her sene bu tipte genç oyuncular geliyor. neden bu kadar üzerine düşüldü anlamadım. beğenilirse sözleşme imzalanır.
(quakerboy - 18 temmuz 2017 14:55)

abi katılırmısın bilmem ama Muslera yeni nesil metin oktay bence figür ve karakter olarak benzemiyor mu ben yetişemedim m.oktaya tabi de duyduklarımız kadarıyla? çok mu uç benzetme olur sence?

Muslera bencede efsanelerimiz arasına girdi ama M. Oktay sanki biraz fazla kaçar gibi.

Scout transferlerine lafım yok aksine desteklerim. Eğer solbek alınmazsa bu oyuncuyu carole un alternatifi olarak oynatırlar. Oyuncu üzerinde baskı olmaması için asla ilk 11 için aldık demeyeceklerdir. Belki de ilk 11 için alınmıştır.

kariyer gelişimi için başka takım mı bulamadın ah yavrum,sonunda Uruguay da kafelerde garsonluk yapmaz umarım

Haliyle tanımıyorum bu oyuncuyu ama 30 üzeri topçular alınacağına bunun gibi gençler denensin. 3 kuruşa 10 tane al, bir kaç tanesi iyi çıksa ekonomi düzelir.

OptaCan@OptaCan
1 - M. Olivera U20 Dünya Kupası'nı 4. tamamlayan Uruguay'ın en fazla top kapan (16) ve ikili mücadele kazanan (48) defansıydı. Gelecek.

DFBHC3JXYAEI-nv.png

Bizimkiler adami istanbula getiriyor, saglik kontrolunden geciriyor ama bundan hic bir muhabirin haberi yok :D

Genc oyuncuya hayir demem insallah iyi cikar. Önemli olan bonservis arti alacagi para

Ulan şuna adam akıllı maaş verin sonra yollayamıyoruz.

Muslera bencede efsanelerimiz arasına girdi ama M. Oktay sanki biraz fazla kaçar gibi.

tabi ki de, duruş açısından demiştim ülkedeki her insan tarafından sevilmesi, kulübüne olan bağlılığı, performansı, sokakdaki tüm gençlere örnek olması v.s

Uruguaylilarda en azindan is disiplini var

baa mi bakdun

Geri
Üst Alt