Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
155736_cengiza.jpg

Süper Lig'de büyük çıkış yakalayan Galatasaray, transferde de şaha kalkmayı planlıyor..

Aslan'ın hedefinde genç yetenek Cengiz Ünder var. İtalya'da forma şansı bulmakta zorlanan sol kanat oyuncusu için G.Saray harekete geçti. Sezon başında Medipol Başakşehir'den 13.4 milyon euro bonservis bedeliyle Roma'nın yolunu tutan Cengiz Ünder, kiralık olarak gelecek.

Hırvat hoca Igor Tudor'un transfer istediği mevkilerden olan sol kanat için liste başı olan isim Cengiz'in G.Saray taraftarı olması da sarı kırmızılılar için bir avantaj konumunda. 2 yıllığına kiralamak isteyen Aslan, Roma kulübünü ikna turlarına hazırlanıyor. 20 yaşındaki genç yeteneğin gelişimi için en uygun kulübün kendilerinin olduğunu anlatacak olan yönetim, uzun süreli anlaşma olmaması halinde en kötü ihtimalle sezon sonuna kadar kiralık olarak isteyecek.

Goalbien

GSC PORTAL

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bekliyordum ben de bu hamleyi, kesinlikle şartlar zorlanmalı adamlarda çok fazla kanat var.

Bekliyordum ben de bu hamleyi, kesinlikle şartlar zorlanmalı adamlarda çok fazla kanat var.

Asamoah ve Cengiz ile güçlenen mükemmel bir 11 olmaz mı yahu? Cengiz'in savunma yardımı da üst düzey. Gol koşuları da öyle. Tolga'nın yaptığı koşuları mesela Rodrigues yapamaz ama Cengiz yapabilir.

Bu iki transferle bambaşka bir şekle evrilir takım.

Ilgaz Çınar'a göre de Atalay da DK dönüşü daha sık forma bulabilir.

Bu çocukları yurt dışında bıraksak daha iyi olmaz mı? Tamam belki Roma'da işi kolay değil ama oradan belki başka bir takıma kiralanır. Bu konu yüzünden de mesela yabancı sınırı böyle kalmalı, bu çocukları geri getirme durumu olmaz kolay kolay.

Bu çocukları yurt dışında bıraksak daha iyi olmaz mı? Tamam belki Roma'da işi kolay değil ama oradan belki başka bir takıma kiralanır. Bu konu yüzünden de mesela yabancı sınırı böyle kalmalı, bu çocukları geri getirme durumu olmaz kolay kolay.

Tudor oyuncu geliştirebilen bir hoca olaiblir. Ümidim var bu konuda. Tabi bu çocuklara yönelmenin bir sebebi de yabancı sınırı korkusu.

Cengiz şans bulamıyor pek.1.5 yıllığına kiralarız bu sene şampiyon olursak seneye şampiyonlar liginde oynar.Cengiz için de daha iyi olur.

Asamoah ve Cengiz ile güçlenen mükemmel bir 11 olmaz mı yahu? Cengiz'in savunma yardımı da üst düzey. Gol koşuları da öyle. Tolga'nın yaptığı koşuları mesela Rodrigues yapamaz ama Cengiz yapabilir.

Bu iki transferle bambaşka bir şekle evrilir takım.

Ilgaz Çınar'a göre de Atalay da DK dönüşü daha sık forma bulabilir.
Cengiz tam golcü. Yıllar sonra öyle bir adam çıktı piyasaya o da efsane sezondan sonra yedek kalıyor, üzücü.

Tudor oyuncu geliştirebilen bir hoca olaiblir. Ümidim var bu konuda. Tabi bu çocuklara yönelmenin bir sebebi de yabancı sınırı korkusu.
Tabiki Tudorun elinde gelişebilir, bilemeyiz şu an için ama ben olaya teknik direktör açısından değil de Türkiye'de Futbol sektörü açısından bakıyorum. Ligimiz kötü oyuncuları düşük fiyata satmak zorunda kalıyoruz, dışarıdan oyuncu getirmek için daha fazla para vermek zorunda kalıyoruz. Bütün bunlara etkisi olur genç oyuncularımızın yurt dışına çıkıp orada tutunmaları. Yine keza Milli Takım, şu an ki durumu her noktası ile içler acısı ama düzeltebilsek, Cengiz gibi yurt dışına çıkan oyuncular sayesinde ortaya bişeyler çıkarabilsek turnuvalara daha sık katılır ligimizin kalitesine referans kazandırırız.

Çok iyi olur gelirse.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor Ntvspor da %100 futbol a katılmıştı.Orda süper ligden hangi oyuncuları istersiniz sorusuna '' Atiba,Cengiz,Kjaer'' cevabını vermişti.

Cengiz şans bulamıyor pek.1.5 yıllığına kiralarız bu sene şampiyon olursak seneye şampiyonlar liginde oynar.Cengiz için de daha iyi olur.
Daha yeni sayılır, alışması lazım bulunduğu ülkeye şehre. Hemen ilk senesinde kadronun değişilmezi olmasını beklemiyordum ben şahsen. Orada kalıp orada çalışarak bile daha iyi olur kendisi için, anca böyle böyle alışır. Roma onun için yanlış bir seçimdi aslında, biraz daha orta sıralarda bir takımda adım atmalıydı Avrupa'ya. Biz nasıl Yabancı Sınırı için değiştirmek isteyenlere yahu bir durun daha yeni yeni sonuçlarını bekleyelim diyorsak, bu oyuncular içinde böyle davranmalı, rahat bırakılmalı.

Son düzenleme:
Sol tarafa iki transfer yapilacaksa biri kesinlikle Asamoah olmali. Digeri de Cengiz gibi, Gaitan gibi kulubunde dakika alamayan kaliteli kiralik bir isim olabilir. Boylelikle ilk 11 transferi de tamamlanmis olur.

Ama yazin kulubeyi de guclendirmek zorundayiz. Seneye 3 kulvarda iddiali olacagiz cunku.

Son düzenleme:
Daha yeni sayılır, alışması lazım bulunduğu ülkeye şehre. Hemen ilk senesinde kadronun değişilmezi olmasını beklemiyordum ben şahsen. Orada kalıp orada çalışarak bile daha iyi olur kendisi için, anca böyle böyle alışır. Roma onun için yanlış bir seçimdi aslında, biraz daha orta sıralarda bir takımda adım atmalıydı Avrupa'ya.

Cengiz yanlış tercih yaptı bence.Ya Emre Mor gibi İspanya ya,ya da Enes Ünal gibi City üzerinden Hollanda ya gidecekti.İtalya ona uygun bir lig değil.Ben Galatasaray a kiralanmasının hem Cengiz hem de bizim için çok yararlı olacağını düşünüyorum.Ama biz taraftarız bazı konularda objektif düşünemeyebiliriz :)

Cengiz sırf kiralama förmülüne girmemek için city i reddetti. Şimdi roma da kiralamak istiyor. Kiralayabilirsel 1.5 yıllık Harika olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt