Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Serdar yıllarca burada gelsin diye tutturdugum 2-3 Türk oyuncudan biriydi. Geçen seneden sonra umudu kesmistim kendisinden ama bu sene çok iyi gerçekten. Sakatlık sorunu büyük problem. O kadar dengesiz ki cidden sakatlığı çekiyor. Umarım sezonu Maraz almadan kapatır bu sene. Bu çok önemli bizim için.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar çabuk vazgeçeceklerini sanmıyorum. İtalya Ligi'nde bi takıma kiralamayı tercih ederler. Salih'te de öyle yapmamk istemişlerdi. Baktılar hemen uyum sağlayamıyor, 2 yılın 1'inde Serie A'da bi takıma kiralayalım dediler Fenerbahçe kabul etmedi.
Cengiz'in durumu Salih gibi de değil. Oynayabildiği maçlarda özelliklerini gösterdi ama iletişim kuramıyor çevresiyle. Bu çok net görünüyor. Cengiz'in yerinde olsam gece gündüz İtalyanca çalışırım, Roma'nın hücum ve savunma setlerini öğrenirim. Antrenmanlarda falan kendimi parçalarım. Yoksa özgüveni bi dağıldı mı toparlaması kolay olmuyor. Salih resmen lig düştü Cengiz de düşmesin.

Olayın Galatasaray tarafına gelince, maliyeti zorlamayacaksa tabii ki isterim. Ama sanmıyorum öyle olsun.

yeniden degerlendirelim

Belhanda ve Fernando arasindayim

Seçmem gerekse:

Gomis yahut Feghouli.

--------------------------------------

Gomis + arkasına 30cm yazmak hedefim.

#SizinLikelarınızİleYaşıyorum

İlk yari bitsin ondan sonra karar vereceğim

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Formayı aldığım zaman Feghouli henüz gelmemişti, gelse Feghouli alırdım kesinlikle. Kendi ismimi yazdırdım :)

Bu sezon alasım yok. Alacağımı sanmam. Alacak olsam şu an Feghouli/Fernando/Gomis üçlüsünden birini alırdım.

Tabi ki Fernando Reis.

Adamim benim.

Yahu o degil de, eray, umut g, endogan, ve türevlerinin 1 tane bile formasi satilmismidir bugüne kadar?? Allah kitap askina kim alir böyle capsizlarin formasini. Kendi ailesi, akrabasi, esi, dostu bile almaz yaa

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Feghouli alacağım gibi görünüyor ama arkasına 7 yazdıracağım.

Bugüne kadar aldığım formalara hep kendi ismimi yazdırdım, altına da favori topçunun numarasını.

Bugüne kadar sırasıyla 21, 10, 9, 11, 4 ve 25 numara yazdırmıştım. 25'i Muslera için yazdırmıştım şimdi Fernando'da. Öyle olmasa ilk tercihim Fernando olacaktı. Şimdi alırsam galiba Bülent Korkmaz'a gidecem Maicon yoluyla.

21:Faruk Atalay(Her daim altyapı fetişistiydim :D )
10:Hagi
9:Hakan Şükür
11:Hasan Şaş

Geri
Üst Alt