Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
DLwZ5-rXkAAELKE.jpg

Fm'de almıştım , sezon başında sakatlandı 2 ay sahalardan uzak kalacaktı , hemen aldığım save dosyasına yüklenip durumu kotardım.

bir an önce takımı save edip , işi garantiye almak lazım.

Yaş kemale ermiş ama hala hile yapıyorsun. Ayıp değil mi rtş?
nadiren de olsa load yaparım , çok sevdiğim bir oyuncu sakatlandığında tüm şevkim kaçıyor.

fm17 ilk çıktığında bug vardı takımın tamamı sakatlanıyordu 11 tane sakatım vardı yarısı as futbolculardı , muslera'nın ayağı kırılmıştı ona rağmen load yapmamıştım mesela , challange olmuştu.

Şuan sistem oturdu iyice muhtemel o vakit kasada para olmadığı ve yurtdışı işleriyle neden bilmiyorum uğraşmadıkları için kısa vadede orta sahayı güçlendirecek adam almaya kalktılar. işlerin iyi gitmemesi ve panik halinde yapılan bir hamleydi.

Renkdaş 3 kere okudum. Google translate mi yaptın naaptın?

Renkdaş 3 kere okudum. Google translate mi yaptın naaptın?

O zaman acemiydiler şimdi pistiler demek istedim. Sonuçta albayrak a başkan ol diyen adam dursun. İstemeden geldi o koltuğa.
Bide Rivadan gelen sıcak para da yoktu eldeki kısıtlı imkanlarla donk u aldılar. onu demek istedim. ??

GSCimbom Mobile App

Alınacaklar:

Asamoah
Emre Akbaba
Poko
Kaan Ayhan
Jahovic

Alışverişte kupon olarak kullanılacaklar:

Yasin
Balta
Donk
Selçuk

.

Sol Kanat, Box to Box ortasaha ve Santrafor şart. En az 1 türk oynucu şar

Bu adam Hollanda'nın başarılarında gizli kahramandı bence. Pas oyununda dikine çok kilit paslarla oyunu açan ve oyuna yön veren, pas konusunda oyun zekası yüksek ve sorumluluk sahibi, o güveni veren bir isim. Stoper ve ön liberoda da oynuyor. Stoperde oynarsa oyunu ileride oynarız. Büyük maçlarda sol bek oynar. Fernando, Maicon, Mariano etkisini yapacak bir isim olur alırsak. Asalak isimlerin yerinde (Serdar Aziz-Linnes) daha güçlü bir isim kazanmış oluruz. Ama pek zannetmiyorum. Mourinho'nun sezon içinde kullandığı isimlerden. Alırsak bir kademe daha iyi takım oluruz.

Kendisine gelen transfer teklifleri üzerine Kwadwo Asamoah: "Ben, Galatasaray'la anlaştım. Ocak'ta imzayı atıyorum.''

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkesi alak

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar fazla yabancı alamayız. 1-2 tane kritik mevki için Türk oyuncu lazım. Kaan Ayhan bu konuda önemli olur bizim için. Kerim Freyi yazın çok istemiştim kanat için ilgilenmedik bile. Bilal Başacıkoğlu düşünülebilir

Blind şuan ön libero olarak oynuyor Hollanda'nın Milli maçında.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Geri
Üst Alt