Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Evet gerçekten bomba gibi olur Arda çünkü tüm yapılanları çökertebilecek güçte bir patlamaya yol açar.

sent via GSC

Anadolu dan yapılacak transferler için bir üst limit belirlenmeli bonservis ücreti olarak ve bu limit asla aşılmamalı.

Atıyorum Cengiz Ünder gibi paranın dibine vurulabilecek oyuncular istisna olabilir.

Yoksa bu sınır asla geçilmemeli. 6 Milyon'u rüyalarında görürler.

sent via GSC

Emre’yi tercih ederim, oyun içinde daha aktif ama Türüç’de iyi oyuncu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 milyon euro+birkaç çer çöp olabilir. Misal Emrah var verilebilecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda gelecekse Sneijder niye yollandu diye sorarlar adama

ardayı terim gelmesin diye istiyorlar. teriminde hedefi başkanlık veya güçlü bir yönetimin içinde GS de futbolun başına geçmek. bu hususda gheorghe hagi ile anlaştı şimdiden onu takımın başına geçirecek. arda, terime karşı bir figür olduğu için yönetimde bundan faydalanmak istiyor yoksa şu formuyla ardaya para dökmek bu risklere girmek mallıktır yani.

ardayı terim gelmesin diye istiyorlar. teriminde hedefi başkanlık veya güçlü bir yönetimin içinde GS de futbolun başına geçmek. bu hususda gheorghe hagi ile anlaştı şimdiden onu takımın başına geçirecek. arda, terime karşı bir figür olduğu için yönetimde bundan faydalanmak istiyor yoksa şu formuyla ardaya para dökmek bu risklere girmek mallıktır yani.

nerden cikarion bunlari puky

Bu yaz Östersunds maci sonrasi Bodrum’daki Terim - Hagi zirvesini boyle mi yorumluyorsun rtas?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nerden cikarion bunlari puky

ünal aysal faziasından sonra terim düz antrenör olarak kulübe adım atmaz çıkarımı zor değil renktaş. her an işine sekte atacak dursun gibi adamlarla çalışmayacaktır. hocanın hedefi futbolu bırakana kadar galatasaray tarihine CL kupasını da ekleyecek adımları atmak, bu hususta ciddi çalışması mevcut.

ünal aysal faziasından sonra terim düz antrenör olarak kulübe adım atmaz çıkarımı zor değil renktaş. her an işine sekte atacak dursun gibi adamlarla çalışmayacaktır. hocanın hedefi futbolu bırakana kadar galatasaray tarihine CL kupasını da ekleyecek adımları atmak, bu hususta ciddi çalışması mevcut.
Sen Terim´i cok seven birisin, bence bu Forum´da en cok sevenler listesinde ilk üce girersin.
Baskanlik mevzusundan bagimsiz, sence Terim Teknik Direktör olarak Galatasaray´da miadını doldurdu mu?
Bak bunu art niyetli olarak sormuyorum, yanlis anlama.

Sen Terim´i cok seven birisin, bence bu Forum´da en cok sevenler listesinde ilk üce girersin.
Baskanlik mevzusundan bagimsiz, sence Terim Teknik Direktör olarak Galatasaray´da miadını doldurdu mu?
Bak bunu art niyetli olarak sormuyorum, yanlis anlama.

hoca yeni malatyaya ts ye gidiyor v.s diyenlere ben çok gülüyorum yok oralara gidip kendini ispat edecekmiş de filan ya hadi gidin işinize Allah aşkına :DD ünal aysalda koçta stajer olsun o zaman onuda rte gözden çıkardı. öyle diyorlar ya hani çok komik şeyler bunlar.. herşey rte nin demesiyle oluyorsa niye bu kadar direndi gökçek istifa için. öyle silip atmak diye birşey yok. Fatih hocayı bu ülkede silebilecek bir güç yok. kendi kendini imha eder ancak hoca ara ara deniyor zaten :asd22:

soruya gelirsek yo hoca olarakta dönebilir ama dediğim gibi kendini sağlama almadan gelmez. yani tamamen güvendiği bir yönetimin oluşması gerekiyor.

gozunuzu seviyim almayin su adami birakin nereye giderse gitsin

Arda kim ya , dünkü bebe. Benim gibi Terimi sevmeyen bir insani bile terimci yspiyor bunlar

Terim’i istemiyordum ama eğer Arda tehlikesi varsa derhal Tudor gitmeli Terim gelmeli. Acilen; o derece!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

emreakbaba.jpg

G.Saray, Emre Akbaba için devre arasını bekliyor. 25 yaşındaki maestro ile hem yerli oyuncu kalitesinin artırılması hem de ‘orta sahaya güçkatılması’ hedefleniyor.

Galatasaray ocak ayındaki devre arası transfer döneminde ilk hedef olarak belirlediği Aytemiz Alanyaspor'lu Emre Akbaba için önereceği bonservis bedelini belirledi.

Sarı-kırmızılı yönetimin, 25 yaşındaki futbolcu için ocak ayında güney ekibinin kapısını 2.5 milyon euro'luk teklif ile çalacağı öğrenildi.

Igor Tudor'un çok beğendiği oyuncu bu sezon Süper Lig'de çıktığı 10 maçta 4 gol ve 4 asistlik performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

BELHANDA'YA ALTERNATİF
Hırvat teknik adamın, Emre Akbaba'yı Youness Belhanda'ya alternatif olması için de istediği belirtiliyor. Orta sahada oyun kurucu olarak görev yapan Akbaba, sol kanatta da forma giyebiliyor. 25 yaşındaki oyuncu üstün tekniği ve oyun zekasının yanı sıra sert şutlarıyla dikkat çekiyor. Alanyaspor ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre için pazarlığın sıkı geçmesi bekleniyor.

HAYALİ İSPANYA'DA OYNAMAK
Emre Akbaba daha önce verdiği röportajda, hayalinin İspanya'da oynamak olduğunu söylemişti. Genç oyuncu, "Büyük takımlar da olabilir ama Avrupa'ya gitmek isterim.Transfer dönemi teklife göre bakılır. İspanya ve Fransa Ligi'ni takip ediyorum.La Liga'yı kendime daha uygun buluyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Milliyet

GSCimbom Portal

efecan çöp. alinacaksa emre,deniz türüç,poko,trezeguet gibi adamlar alınabilir ligden..

Geri
Üst Alt