Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
DyWk9l.gif

Sinan kalsın yasin donk tarik ne varsa verelim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir milyon dolar değil bir milyon tl belki eder, bu gün gol attı ama bu herifde büyük takım oyuncusu olacak hiç bir özellik yok,fizik zayıf,çok eksik alınmaması çok isabet olur..

Sinan ve Koray'ın sözleşmelerini uzatıp kiralayalım. Üzerine Tarık, Donk ve Umut'tan almak istediklerini alsınlar. 2m € da bonus.

Tariki es-es PTT de mücadele ediyorken üstünü üstlük parasını bizim odememize rağmen kovdu.

Tarık bizden sonra futbolu bırakır

Henuz 29 yasinda sakatlik problemi abartiliyor gelirse ikinci baharini yasar

Iphone XXX aletimden Gscimbom mobil uygulamasi ile gönderildi.

Seneye 34 yaşında.
Adam sanki 30 seneden beri oynuyor.
Real'de 24 yaşında saçı yoktu ben 30 küsür zannediyordum.
Bayern nasıl aldı bu ihtiyarı o paraya diyordum.
8 seneden beri Bayern'da üst düzey oynuyor.
34'de gelse bile 1 sezon katkı verir.

Gscimbom Mobile

Ribery ve Robben uzun süreli sakattı.Emeklilik yaşları da geldi artık kanıtlayacakları bir şey kalmadı.Bunlar yerine gelecek vaat eden futbolcu alsak çok daha kârlı olur

34'ünden sonra her gelenin Drogba gibi olacağını sanıyorsunuz galiba. Drogba bambaşka bir adamdı. Robben'i almamız halinde sonuç ektedir. O nedenle oyum hayır.

425596_heroa.jpg

Bonservisi yok diye 2 seneye toplam 12 m euroya yakın para vereceğimize hiç gelmesin daha iyi en azından maaş bütçesini yavaş yavaş oturtmaya başlamışken gene aynı sıkıntıları yaşanmaması için gelmemesi takımın iyiliğine olur

Fener'e gitsin van Pörsük'e arkadas lazim.

Forma şansı bulamayan Sinan ve Yasin'in satışına onay çıktığı ancak istenilen 2 milyon euro'nun fazla bulunduğu belirtildi.Galatasaray yönetiminin, Tudor'un Emre'yi çok istemesine karşın bu transfer için 1 milyon euro'dan fazla para vermeyi düşünmediği öğrenildi.(Ntv)

Her sene Anadolu'dan böyle bir isim çıkar, şişirilir, ısıtılır ve servis edilir. İstisnasız her sene. Neyse ki bunda coşmamışlar. Maliyet normal. Teknik ekip iyice düşünüp karar vermeli. Faydasını göreceksek gelsin.

Her sene Anadolu'dan böyle bir isim çıkar, şişirilir, ısıtılır ve servis edilir. İstisnasız her sene. Neyse ki bunda coşmamışlar. Maliyet normal. Teknik ekip iyice düşünüp karar vermeli. Faydasını göreceksek gelsin.
Gol atacak yerli oyuncu eksikliğimiz var. Daha doğrusu Yasin ve biraz Eren dışında oyuncumuz hücumda. Bizim envanterdeki çöplerden bir kaçını verip üste 3-5 kuruş ekleyip almak lazım. Arkasında Taha ve Efecan değil de Fernando ile Ndiaye olursa performansı daha da artar belki.

HTC 10

Ali Naci Küçük: GS Yönetimi ile görüştüm. Arda Turan ile ilgimiz yok. Listemizde yok ve herhangi bir teklifimiz olmadı dediler.

Ali Naci Küçük: Arda Turan, Instagram'dan Selçuk İnan paylaşımı yapınca taraftarın tepkisi Yönetimin kararını değiştirdi. Yönetim çok tepki var almayalım bizi bozabilir dedi.

Ali Naci Küçük: Bazı Yöneticiler, Arda Turan konusunda şu sözleri şöyledi; Arda Turan gelirse takımı bozar. Akan düzene çomak sokmayalım. Taraftar zaten istemiyor. Riske gerek yok.

Geri
Üst Alt