Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
herkes max meyeri becerebilyosa o kadar da önemli bi futbolcu degildir,gelsin bize .niye bu kadar celallendin anlamadım.alırsak alırız

bos islere girisiyoruz yine. Bosuna zaman kayibi olacak bununla görüsmelere girmek. Bana 22 yasinda bir alman oyuncunun Türkiye'ye gelme nedenini söyle. Sadece para yetmiyor . Daha realistik oyunculara gidelim

bos islere girisiyoruz yine. Bosuna zaman kayibi olacak bununla görüsmelere girmek. Bana 22 yasinda bir alman oyuncunun Türkiye'ye gelme nedenini söyle. Sadece para yetmiyor . Daha realistik oyunculara gidelim

eger gelecek sezon clde oynarsak bize gelmesi için bir ekstra sebep olabilir

genc olması,burda ilgi odagı olur.para desen gani gani

meyer mi altin cocuk ?? Kai Havertz bunu yatirip düz becerir

Aynı jenerasyonun topçusu değiller reis ikisini kıyaslamak yanlış olur bence biri 17-18 yaşında ve Almanya u19 takımında
Meyer 22 yaşında ve üstelik adamın Alman milli takımı geçmişi var 2014 'de

Yani küçümsemek için söylemiyorum kesinlikle ama Meyer Havertz 'in yaşındayken Almanya milli takımına çağırılıyordu

Kendi jenerasyonunda Sane-Draxler-Meyer-T.Werner ve Kimmich bence Almanya 'nın altın çocukları ...

ama 3-4 yıl sonra bakarız Havertz kendi jenaresyonunda Alman milli takımının vazgeçilmezi olmuşken Meyer 'in adı bile anılmaz olabilir ...

Aynı jenerasyonun topçusu değiller reis ikisini kıyaslamak yanlış olur bence biri 17-18 yaşında ve Almanya u19 takımında
Meyer 22 yaşında ve üstelik adamın Alman milli takımı geçmişi var 2014 'de

Yani küçümsemek için söylemiyorum kesinlikle ama Meyer Havertz 'in yaşındayken Almanya milli takımına çağırılıyordu

Kendi jenerasyonunda Sane-Draxler-Meyer-T.Werner ve Kimmich bence Almanya 'nın altın çocukları ...

ama 3-4 yıl sonra bakarız Havertz kendi jenaresyonunda Alman milli takımının vazgeçilmezi olmuşken Meyer 'in adı bile anılmaz olabilir ...
Draxler son dönem patinaj yapiyor, Sane son dönemde cok izleyemedim ama takip edebildigim kadari ile henüz tam olarak beklendigi kadar bir patlama yapamadi, Meyer ve T. Werner icinde pek bisey söyleyemem ama Almanlarin bir altin cocugu var ise, o da su an icin acik ara Kimmich.

Son düzenleme:
Draxler son dönem patinaj yapiyor, Sane son dönemde cok izleyemedim ama takip edebildigim kadari ile henüz tam olarak beklendigi kadar bir patlama yapamadi, Meyer ve T. Werner icinde pek bisey söyleyemem ama Almanlarin bir altin cocugu var ise, o da su an icin acik ara Kimmich.

İlk çıkışları itibari ile bunlardı göze çarpan büyük takımların ilgisini çeken milli takımda yer bulabilen topçular ama dediğin gibi şu anda açık ara farkla tam olan Kimmich var aralarında

Basarsın parayı gelir. Kimler geldi Meyermi gelemicek demeyi çok isterdim

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alman Futbolcularda anlamadiginiz bir durum var.
Bu adamlarin Milli Takimi cok güclü ve Futbol piyasasinda kazanilabilecek en büyük kupa Dünya Kupasi.
Bu yüzden Alman Futbolcularin bu yasta Türkiyeye gelmesi hayal, cünkü Milli Takim onlar icin cok önemli.
Mesele Para degil yani.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Bebek'te bir araya geldi. Yaklaşık 2.5 saat süren yemekte Arda Turan transferi konusunda her iki taraf da büyük yol kat etti.

Galatasaray yönetimi, sponsor desteğini aldıktan sonra gözünü Barcelona kulübü ile yapacağı görüşmeye çevirdi. Sarı kırmızılılar, elde edilen maddi kaynak ile Arda Turan'ı kadroya katmak istiyor. Önümüzdeki günlerde Barcelona kulübüyle temasa geçilmesi bekleniyor.

Evren Göz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt