Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.663
- 55.828
- 4.478
şalkeyle imzalamazsa nereye gider sence
leverkusen, stuttgart.
Eger Kai Havertz B04den ayrilirsa oraya gider kesin bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Löw nereye gitmesini söylerse oraya gider bence reis Almanya 'nın altın çocuğu Meyer öyle STSL 'ye filan gitmesine izin vermezler ...
meyer mi altin cocuk ?? Kai Havertz bunu yatirip düz becerir
herkes max meyeri becerebilyosa o kadar da önemli bi futbolcu degildir,gelsin bize .niye bu kadar celallendin anlamadım.alırsak alırız
bos islere girisiyoruz yine. Bosuna zaman kayibi olacak bununla görüsmelere girmek. Bana 22 yasinda bir alman oyuncunun Türkiye'ye gelme nedenini söyle. Sadece para yetmiyor . Daha realistik oyunculara gidelim
bos islere girisiyoruz yine. Bosuna zaman kayibi olacak bununla görüsmelere girmek. Bana 22 yasinda bir alman oyuncunun Türkiye'ye gelme nedenini söyle. Sadece para yetmiyor . Daha realistik oyunculara gidelim
meyer mi altin cocuk ?? Kai Havertz bunu yatirip düz becerir
Draxler son dönem patinaj yapiyor, Sane son dönemde cok izleyemedim ama takip edebildigim kadari ile henüz tam olarak beklendigi kadar bir patlama yapamadi, Meyer ve T. Werner icinde pek bisey söyleyemem ama Almanlarin bir altin cocugu var ise, o da su an icin acik ara Kimmich.Aynı jenerasyonun topçusu değiller reis ikisini kıyaslamak yanlış olur bence biri 17-18 yaşında ve Almanya u19 takımında
Meyer 22 yaşında ve üstelik adamın Alman milli takımı geçmişi var 2014 'de
Yani küçümsemek için söylemiyorum kesinlikle ama Meyer Havertz 'in yaşındayken Almanya milli takımına çağırılıyordu
Kendi jenerasyonunda Sane-Draxler-Meyer-T.Werner ve Kimmich bence Almanya 'nın altın çocukları ...
ama 3-4 yıl sonra bakarız Havertz kendi jenaresyonunda Alman milli takımının vazgeçilmezi olmuşken Meyer 'in adı bile anılmaz olabilir ...
Draxler son dönem patinaj yapiyor, Sane son dönemde cok izleyemedim ama takip edebildigim kadari ile henüz tam olarak beklendigi kadar bir patlama yapamadi, Meyer ve T. Werner icinde pek bisey söyleyemem ama Almanlarin bir altin cocugu var ise, o da su an icin acik ara Kimmich.
Alman Futbolcularda anlamadiginiz bir durum var.Basarsın parayı gelir. Kimler geldi Meyermi gelemicek demeyi çok isterdim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tweet altındaki yorumları feci gelsin diyip 66 numaralı formasını atanlar var eski halinde gelecek sanıyor hayalperestler