Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
dursun yönetimde kalabilmek için Galatasaray'ın parasını harcamaya devam ediyor. Gider ayak bir ton zarar ziyan bırakacak bize. Ne forvetin ne ardanın aciliyeti var. Aciliyet sizin defolup gitmeniz.

Arda 'ya filan hiç gerek yok

At Belhanda 'yı sol kanada

Asamoah + Orta sahaya adam akıllı bir orta saha al

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Asamoah
Fernando
Transfer-Badou
Feghouli-Gomis-Belhanda​

Al sana işte tertemiz kadro bu takımın sıkıntısı bence orta sahamız yeteri kadar sağlam değil

Not: Bunları Dursun yönetimi ve Tudor 'dan bağımsız olarak söylüyorum maalesef bunlar görevde olduğu sürece şampiyonlukta başarı da hayal

Fernando'nun yanına Cazorla tipi bir oyun kurucu bulursak hayvan gibi orta saha olur.

Ndiaye en fazla Tolga gibi joker pozisyonunda oynar. Parlatıp satılmalı.

Belhanda yerine de Elmander gibi önde basan ama daha hareketli aralara Baros gibi koşan bir forvet lazım.

Bu ikisi olursa kanata falan da gerek yok.

Sol bek ihtiyacını belirtmeye gerek yok zaten.

4-4-2 'e dön. Sol bek, 8 numara ve 2. forvet bul.

Fernando nun yanına değil önüne adam koyarsın fernandonun yanı demek 2 tane çapa önliberoyla oynamak demek. Bize 2 tane box to box adam lazım sezon sonu için.

Çapa dünya futbolunda yerini kaybediyor artık
En akıllı pas oyunu ve buna uygun adamlar
Bana göre sırf defansa yardim etsin diye orta sahaya adam almak yanlış
Bunu takım halinde yapmak önemli.
Bir sürü örnek var modern futbolda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim'in sesini kesmek için Arda haberleri çıkıyor.
Tudor da yerini sağlama almak için istiyordur bu kevaseyi

Seni Umut Bulut yalnızlığına terk etmeyeceğiz Gomis reis

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanattan çok sol bek ve no 8 lazım bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nasıl kullanildigin cevabı yanlismi kullanıyoruz defansif orta saha ofansif yönü zayıf
Bu adam b2b degilki
Ben yapilan transferin yanlış olduğunu düşünüyorum

B2B degil ama ofansif katkisi bizde oldugu kadar kisitli da degil. Yanlis kullaniyor Tudor. Adama "orta yuvarlagi gecme, oralarda al gulum ver gulum yap" demis resmen.

Yanlis transfer dersen tartismam, tercih meselesi sonucta ama Fernando'yu bizim kisitladigimizin da farkinda olmakta fayda var.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

B2B degil ama ofansif katkisi bizde oldugu kadar kisitli da degil. Yanlis kullaniyor Tudor. Adama "orta yuvarlagi gecme, oralarda al gulum ver gulum yap" demis resmen.

Yanlis transfer dersen tartismam, tercih meselesi sonucta ama Fernando'yu bizim kisitladigimizin da farkinda olmakta fayda var.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyuncuyu sistem parlatır değer katar
Sistem konusunda sıkıntı olabilir
Lakin fernandonun çıkışlarından dolayı kafamız baya ağrıdı
Ornek karabük maçı bursadan yediğimiz ataklar
Bjk macındada top kaptırıp gol yedik galiba

Şahsi fikrim en başından beri söylediğim defansif kullanıp yanına ıyi 8 atıp aldığı kaptığı topları çabuk oynayıp hızlı atağa kalkmak olarak düşünüyorum oyun planımızı

Bunların dışında defansif olarakta güven vermiyor artık

Son düzenleme:
ARDA GÜNDEMDE: Galatasaray’da ortanın solu için ise Arda Turan ismi ağırlık kazandı. Tudor, tecrübeli futbolcunun işlerine çok yarayacağını rapor etti.

Sneijder sistemime uymuyor ama barcelonaya gittiğinden beri yarım dönem top oynamış götü kardashian kadar olmuş kaplumbağa arda sisteme uyar. Eminim gerçekleşir bu çünkü başımızdaki heriflerin tek görevi parayı çarçur etmek. Keza bu sene olan transferlerin hepsinden menajar parmağı varken ahmet bulutun en az 3 milyon euro kaldıracağı ardaya 10 milyon euro bayılır bu aptallar

Fernando'nun yanına Cazorla tipi bir oyun kurucu bulursak hayvan gibi orta saha olur.

Ndiaye en fazla Tolga gibi joker pozisyonunda oynar. Parlatıp satılmalı.

Belhanda yerine de Elmander gibi önde basan ama daha hareketli aralara Baros gibi koşan bir forvet lazım.

Bu ikisi olursa kanata falan da gerek yok.

Sol bek ihtiyacını belirtmeye gerek yok zaten.

4-4-2 'e dön. Sol bek, 8 numara ve 2. forvet bul.

O pozisyon için Ndiaye' yi düşünüyorum ben. Bahsettiklerinle aynı tipte oyuncu değil ama daha bile verimli olabilecek biri, mesela dripling özelliği onlardan daha gelişkin; numaralandırmak gerekirse tam 9.5 numaranın karşılığıdır. Zaten Tudor' un verdiği görev için çok çok yanlış bir transfer olduğunu hep söylemekteyim...

Tudor Tolga' yı kanat, Ndiaye' yi 6, Fernando' yu stoper oynatmak gibi saçma sapan fanteziler yerine bir kere de Ndiaye' yi dediğim şekilde oynatsaydı da yapıp yapamayacağına dair bir kanaat oluşabilseydi. 'Normal!' bir TD gelirse, ilk işi Ndiaye' yi 6 oynatmamak olacaktır; ya orjinal mevkisinde oynatır, yahut yedeğe çeker...

Transfer yapılmamasından çok yine olmadık adamlara ciddi bonservis bedelleri ödenmesinden ve yüksek ücretle uzun vadeli kontratlar yapılmasından endişe ediyorum. Böyle birkaç adam daha alınırsa, önümüzdeki yıllarda manevra şansımız da olmayacak. O bakımdan, şimdilik nokta atışı bir solbek ve 8 numara transferini yeterli görüyorum. Skorer bir kanat forvet ve stoper mevkii için makul bedelli, mantıklı isimler bulunmasına itirazım olmaz elbette...

götü büyük arda'yı alıp transferi kapatırlar . eren , tolga gibi yerli mallar için dünya para saçan biz asamoah'ı da pintilik yüzünden kaçırırız. 28 yaşındaki jokere 1,5 milyon veriyormuşuz . ben juve olsam böyle çingene pazarlığı yapana inadına vermem sene sonu da bir dünya kulüp zaten adamla sözleşme için sıraya girer.

götü büyük arda'yı alıp transferi kapatırlar . eren , tolga gibi yerli mallar için dünya para saçan biz asamoah'ı da pintilik yüzünden kaçırırız. 28 yaşındaki jokere 1,5 milyon veriyormuşuz . ben juve olsam böyle çingene pazarlığı yapana inadına vermem sene sonu da bir dünya kulüp zaten adamla sözleşme için sıraya girer.
Ne verecektik

Geri
Üst Alt