Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajım açık değilmi hasan kardeşimFernando'ya bunları derken ne yapmak nereye varmak istemektesiniz ?
Çapa oynatan Tudor.Çapa dünya futbolunda yerini kaybediyor artık
En akıllı pas oyunu ve buna uygun adamlar
Bana göre sırf defansa yardim etsin diye orta sahaya adam almak yanlış
Bunu takım halinde yapmak önemli.
Bir sürü örnek var modern futbolda
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tudor u konuşmuyorum talhacim
Tamam ben de diyorum ki "sorun Fernando'da degil. Nasil kullanildiginda". Fernando'yu hic mi seyretmediniz acaba?Tudor u konuşmuyorum talhacim
Nasıl kullanildigin cevabı yanlismi kullanıyoruz defansif orta saha ofansif yönü zayıfTamam ben de diyorum ki "sorun Fernando'da degil. Nasil kullanildiginda". Fernando'yu hic mi seyretmediniz acaba?
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
B2B degil ama ofansif katkisi bizde oldugu kadar kisitli da degil. Yanlis kullaniyor Tudor. Adama "orta yuvarlagi gecme, oralarda al gulum ver gulum yap" demis resmen.Nasıl kullanildigin cevabı yanlismi kullanıyoruz defansif orta saha ofansif yönü zayıf
Bu adam b2b degilki
Ben yapilan transferin yanlış olduğunu düşünüyorum
Oyuncuyu sistem parlatır değer katarB2B degil ama ofansif katkisi bizde oldugu kadar kisitli da degil. Yanlis kullaniyor Tudor. Adama "orta yuvarlagi gecme, oralarda al gulum ver gulum yap" demis resmen.
Yanlis transfer dersen tartismam, tercih meselesi sonucta ama Fernando'yu bizim kisitladigimizin da farkinda olmakta fayda var.
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fernando'nun yanına Cazorla tipi bir oyun kurucu bulursak hayvan gibi orta saha olur.
Ndiaye en fazla Tolga gibi joker pozisyonunda oynar. Parlatıp satılmalı.
Belhanda yerine de Elmander gibi önde basan ama daha hareketli aralara Baros gibi koşan bir forvet lazım.
Bu ikisi olursa kanata falan da gerek yok.
Sol bek ihtiyacını belirtmeye gerek yok zaten.
4-4-2 'e dön. Sol bek, 8 numara ve 2. forvet bul.
Ne verecektikgötü büyük arda'yı alıp transferi kapatırlar . eren , tolga gibi yerli mallar için dünya para saçan biz asamoah'ı da pintilik yüzünden kaçırırız. 28 yaşındaki jokere 1,5 milyon veriyormuşuz . ben juve olsam böyle çingene pazarlığı yapana inadına vermem sene sonu da bir dünya kulüp zaten adamla sözleşme için sıraya girer.
Ne verecektik