Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Yarin ve cumarteside alirsak harika olur.

Hele birde pazar alirsak iste o zaman kimse duramaz onumuzde.

Pazartesi ve sali almamizdan bahsetmiyorum bile. Gerisini siz dusunun.

Yarinda gelmezsen fehgoli denen sag kanat senin annecigine babacigina fena kufurler edecegim uyandiriiym yanii

Note 1 via GSC Mobil

3.8 hey maşallah.Ha gayret batmamıza az kaldı.Transferler kaliteli ancak ücretler çok yüksek.Sonumuz hayrolsun.

Aslinda butun futbolcularimiz ve hatta ligin butun futbolculari Muslera'dan daha az kazanmasi gerekiyor, cünkü bu ligin acik ara en iyi futbolcusu Muslera'dir.

32 lik Negredo'nun 4.3 milyon euro, 32 lik Burak'ın 3.5 milyon euro aldığı yerde 27 yaşındaki Feghou'linin 3.8 almasını fazla eleştirmem.

Kaldık ki bizde bir sürü işe yaramayan adam 2 milyon euro alıyor o yüzden dediğim gibi fazla eleştiremem. Anamızın liginde oynasın diye bu kalitedeki futbolcuları ancak bu fiyata getirebiliriz yapacak bir şey yok. Bende isterim 2 milyon euroya oynamasını ama durum maalesef bu

Finansal tablodaki en büyük problem gelirlerin azalmasıydı. Gelirleri artırmanın en iyi yolu ise oyuncu kalitesini yükseltmek ve taraftar desteği almaktan geçer. Başarı sağlanırsa, yapılan yatırım kendini çok kolay öder.

Bu anlamda kaliteli transferler ile yanlış yaptığımızı düşünmüyorum. Asıl yanlış 2 yıldır güdülen küçülme politikasıdır.

Kısa vadede finansal tabloyu iyileştirmek adına birşey yapmak gerekiyorsa, transfere ihtiyaç varken frene basmak değil, çöplerden arınmak olmalı.

Yok ya Drogba 15 Milyon aliyordu benim bildigim.

Aslinda butun futbolcularimiz ve hatta ligin butun futbolculari Muslera'dan daha az kazanmasi gerekiyor, cünkü bu ligin acik ara en iyi futbolcusu Muslera'dir.
Kalecilerin maliyeti daha düşük oluyor

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben buna verilen parayi sorgulamam acikcasi. Sonucta EPL den adam aliyorsun.

Sorgulayacagim para Ndiaye, Belhanda gibi adamlara ödenen paralar. Ndiaye nin maliyeti her yönüyle fiyasko, savunulacak hic bir yani yok.

Geri
Üst Alt