Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Oha yarın şimdi kimi bekleyecez lan ben bı boşluğa dustum

Kwadwo+Asamoah+ACF+Fiorentina+v+FC+Juventus+iR_5iARuj-Tl.jpg

üstad can büyük GSC'ye bir özür borçlu bence sezon başı bizi adem büyük gelecek diyerek kandırdı.

Kasimpasa'dan en az 1-2 transfer bekliyorum diyenler burda mi
Vay sivri zekalı. Burdayım ne yapacaksın?

Ben yorumumun arkasında dururum sorun yok yanıldım belki ama Dursunu " çabalıyor borç ödüyor" diye savunan birisinin ahkam kesmesi de ayrı bir trajikomedi yani.

sent via GSC

Vay sivri zekalı. Burdayım ne yapacaksın?

Ben yorumumun arkasında dururum sorun yok yanıldım belki ama Dursunu " çabalıyor borç ödüyor" diye savunan birisinin ahkam kesmesi de ayrı bir trajikomedi yani.

sent via GSC

Yanilmanin sebebi kulübün mali durumundan ziyade tamamen basindaki adama fokus olman. 14/15 ve 15/16 sezonu ile su sezon itibari ile mali imkanlar arasi fark gece ve gündüz gibi.

Yanilmanin sebebi kulübün mali durumundan ziyade tamamen basindaki adama fokus olman. 14/15 ve 15/16 sezonu ile su sezon itibari ile mali imkanlar arasi fark gece ve gündüz gibi.
Alakası yok.

Ben komisyon odaklı baktığım için bu iddia da bulundum. Donk ve Cavanda komisyon transferleriydi gözümde.

Keza Serdar da öyle, yıllardır ben forumda yazıyorum bunu bir gün üç büyüklerden birine çakacaklar diye, maalesef kazık bize girdi ve kronik sakat herife çuval çuval para gömdük.

sent via GSC

Transfer politikasında beceriksiz ve amatör eski kişilerin eseridir ilk iki senede ki tablo. İsimleride biliyoruz zaten. Komisyon değil herifler gerçekten iyi oyuncu aldık düşündükleri için ödediler o paraları serdar ona buna.

Para konusunda da şimdiki gibi rahat olmasak da az bonservis ödemedik yinede ilk iki yılda.

Alakası yok.

Ben komisyon odaklı baktığım için bu iddia da bulundum. Donk ve Cavanda komisyon transferleriydi gözümde.

Keza Serdar da öyle, yıllardır ben forumda yazıyorum bunu bir gün üç büyüklerden birine çakacaklar diye, maalesef kazık bize girdi ve kronik sakat herife çuval çuval para gömdük.

sent via GSC

Ah be babacim, yurt disi transferlerinde cok daha büyük komisyon döner. Kimin eli kimin cebinde, hangi bankaya, nekadar gittigi belli degil cünkü. Feg transferinde kimbilir ne komisyonlar ucacak, transferi bukadar uzadigindan sonra. Biz sadece bonservis, ve yillik ücretini bilecegiz.

Ulan o kadar naz yaptin. Bundan sonra adın Ciguli. Ne zaman takima iyi katki saglarsin o zaman dusunuruz feghouli demeyi!

Geri
Üst Alt