Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Abi tamam da sneijder gelirken bu kadar abarttığımızı hatırlamıyorum. Dünyada yılın oyuncusu seçilen bir adam.. Evet feghouli Valencia daki performansı iyi ama bu kadar "İstanbul geliyorum, Galatasaray icin geliyorum" bla bla söylemleri tripleri çok abartılı geliyor bana. Drogba şino Hagi gibi kariyerli olsa neyse de, fegh e fazla işte. Qatar, Çin gibi oldu..

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valencia'daki gibi oynarsa, başkalarının içinde patlar. West Ham'daki gibi oynarsa, bizim içimizde patlar.
West ham de gibi oynarsa Bile yeterli olur ligimiz için.
Orada başarısız oyun sergilemedi bireysel olarak ama West Ham takımı iyi değildi ve bide sakatlandı tabiki.

Ams Valencia da ki özelikle bir Real Madrid maçında ki oyunu var ki, korkunç bir şey yani. Tek başına dağıtmıştı o maçta reali diye biliriz.

4 bek olmasında hiçbir sakınca yok,Carole'a teklif meklif gelmez zaten ama yedek olarak durmasının zararı yok sağ taraf Mariano/Linnes solda ise Asamoah/Carole muhteşem bir bek rotasyonu olur

Carole giderse Anıl Karaer düşünülmeli.

Mariano-Asamoah
Linnes
Anıl
Tarık

Lig ve kupa için yeterli.

Carole her türlü gitmeli. Onu alanlarıda gönderin. Hangi akla hizmet sol beki bu adama emanet ediyorlar akıl alır gibi değil.

Mantalite kesinlikle değişmeli daha dün bir arkadaş "As oyuncu alıp yedeklerin satılması hadisesi" ile ilgili bir konu açmıştı. Hadi Asamoah alındı Carole gönderildi diyelim peki bu adam hiç mi sakatlanmayacak ya da cezalı duruma düşmeyecek.

Günümüz futbolunda her mevkinin sağlam bir yedeğinin olması şart tabi bu bizim ülkemizdeki futbol anlayışında hala kavranabilmiş bir olgu değil. Eğer Carole illa gönderilecekse ve paf takımında sağlam bir sol yedek bek adayı çıkartılacak ise ona da razıyım ama dediğim gibi bu işin sakatlığı var cezası var bunlar da düşünülmeli. Tabi ki ben de Carole'un gösterdiği performanstan hiç memnun değilim ama as oyuncunun yerine yedek biri koyulamayacak ise Carole da iyi bir yedek olarak takımda kalabilir.

bu da gelirse tudor ve dursuna rağmen şampiyonluk gelir tabi aşırı forma adaletsizlikleri olmazsa

4 bek olmasında hiçbir sakınca yok,Carole'a teklif meklif gelmez zaten ama yedek olarak durmasının zararı yok sağ taraf Mariano/Linnes solda ise Asamoah/Carole muhteşem bir bek rotasyonu olur

Gitmesi lazım, gitmez ise Linnes-Carole-Rodrigues üçlüsünden biri tribüne çıkacak. Sahaya çıkacak 11'in en az 10 tanesinin yabancı olduğunu varsayıyoruz tabii.

Bu transferin gerçekleşmesini çok istiyorum. Sol kanattan daha mühim bence. Alın şu adamı.

DHHpqGfWAAAd6rB.jpg

Geri
Üst Alt