Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Açıkçası Emre Morun egoistçe oynamayacağını bilsem ou seçerdim ama Arda da iyidir.Olaya bir de dolu tarafından bakalım.Rakipler Belhandayı mı,Feghouliyi mi,Badouyu mu,Gomisi mi ,Ardayı mı tutsun?Ardayı 2 kişi kontrol etmeye çalışsan diğer adamlar boşa kalacak veya Feghouliyi veya Gomisi.Şahsi görüşüm Arda ve Feghouli sayesinde Badou ve Belhanda çok ekmek yiyecektir.
Ardanın egosuna filan gelirsek bence 1 yıllık kiralık Arda sorun çıkarmaz ve bu sene kendini tekrar ispatlama zamanı.

arda-asamoah kanadını kurarsak 2 degil 5 kisi gelse tutamaz.

çok mesut ve bahtiyar olduğumu belirtmek isterim

arda turan bu takımın yetiştirdiği en büyük değerdir ve bu sezon ligi süpürerek çapulcu sefiltaştan şampiyonluğu geri almamızda büyük katkısı olacaktır.

iki sene gs top oynamadı lig itin köpeğin oyun bahçesine döndü. şimdi ayağa kalkma zamanı.

Zaten takımda yabancı oyuncu yeteri kadar var genç oyuncuya yatırım yapıcaklarsa TÜRK oyunculara yatırım yapsınlar

Her şeyi geçtim teknik açıdan bakıyorum. Feghouli zaten Hasan Şaş tarzı bir adam yani vurup geçen, yardıran bir herif değil. Çalımla adam eksiltiyor. Diğer kanata daha akıcı bir adam alsak birbirlerini daha iyi tamamlarlardı. Keita tarzı.

pahalı olabilir wonderkid takviyelerini gelecek sezon yaparız bu sene 11 e adamlar alıyoruz.

Alip direk kiraya vermek en mantiklisi bence.

top oynamaya gelecekse gelsin,zibidilik yapacaksa gelmesin

DHRZt67XYAAmnod.jpg

Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, NTV Radyo'da "Anadolu'da Futbol" programında Galatasaray'ın Seleznyov ile ilgilendiğini açıkladı.

"Seleznyov ile ilgili haberleri medyadan duyuyoruz, kafası karışık. Galatasaray'ın ilgilendiğini bize söyledi, önceden de söylemişti. 3-4 tane de teklif varmış. Kafası rahat olduğunda özellikle 8 Eylül'ü geçtikten sonra kafasını buraya verecektir. Tek bir gerçek var o da aklı karışık. Galatasaray'ın ciddi bir teklifi yok, duyum var. Bunu bize söyleyen oyuncu. Sanırım böyle bir şey var ki bize oraya gitmek istediğini söylüyor. 8 Eylül'e kadar durumuna bakacağız, kalırsa ondan faydalanacağız. Bu transfer olursa biz de yerine hamle yaparız."

Geri
Üst Alt