Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Arda iyiydi hoştu ama gerek kendi gerek medya bitirdi çocuğu.Gelirse güzelim takımın kimyasını bozabilir.İnşallah ManU alır.

Arda ya 10 filan vermeyiz ancak ucuza kiralarız o kadar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

isin teknik taktik olayini gectim.

ya belhandaya forma numarasi verme isini bile yuzune gozune bulastiran bir yonetimin ardanin her hafta cikacak magazin haberlerini nasil yonetecegini dusunmek bile istemiyorum.

kesinlikle gelmemeli.

su ana kadar yapilan hamleler futbolcuya dayali duzeni sona erdirmeye yonelik hamleler. o zaman gidip futbolcuya dayali duzenin babasini getirmek nedir.

sacmalik.

1 sene için gelsin bakalım. Kiralık olduğu için yatma şansı yok mecbur tüm performansıyla oynamak zorunda. Bonservisiyle alırsak birde 5 milyon maaş verirsek sonra Selçuk gibi gitsin diye gözünün içine bakarız. Kulüpten 3 milyon çıkacaksa 1 sene gelmesinin kimseye zararı olmaz.

Fatih Terim gibi kendisinde emeği olan, en önemli sezona girerken en olmadık zamanda çekip giderek zor duruma düşürdüğü adamın otoritesini, yıllar sonra katılabildiğimiz önemli şampiyonada MT oyuncularını örgütlemek suretiyle yerle bir eden karakteri bozuk bir yavşağın Galatasaray' a gelmesini cidden istiyor musun ve kendisinden hayır mı bekliyorsun, @Adem Çakar?...

En çok eleştirenlerden biriyimdir, ancak Terim ile Arda arasında bin kere tercih hakkım olsa, bin kere Terim' den yana olurum...

Mesele bir tercih degil. Sadece sportif anlamda yorumluyorum. + benim Terim endeksli düsündügümü zannedenler de, cok yanlis sularda yüzüyorlar. Biri fayadali olabilecek ise, kime yanlis yapmis, kimin ile sorunu varmis, benim acimdan umrumda degil.

Mesele bir tercih degil. Sadece sportif anlamda yorumluyorum. + benim Terim endeksli düsündügümü zannedenler de, cok yanlis sularda yüzüyorlar. Biri fayadali olabilecek ise, kime yanlis yapmis, kimin ile sorunu varmis, benim acimdan umrumda degil.

Karşıt durumdaki kişiler arasında ille birinden taraf olup mütemadiyen bu tercih doğrultusunda tavır almaya en uzak yapıda biri olduğumun farkındasındır diye umarım. Arda' nın iflah olmaz karakter bozukluğu için bir örnekten ibarettir Terim' le olan münasebeti...

Hayatın bana öğrettiği belli başlı birkaç kavramdan biridir ki her ne iş söz konusu olursa olsun, güveneceğin-yatırım yapacağın bir 'Adamm!' için en öncelikli konu karakteridir; o yönüyle sağlamsa korkma, şüphen varsa kgg...

250320170916228788107_2.jpg

Sezona fırtına gibi giren Galatasaray'dan Beşiktaş'a son dakika çalımı.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için ezeli rakip son dakikada devreye girdi, transferde rekabet kızıştı.

İşte detaylar...

Domagoj Vida’yla anlaşan ve transferi bitirmek için gün sayan Beşiktaş’ın karşısına ‘ezeli rakip’ çıktı. Sarı-Kırmızılılar 29 yaşındaki stoper için Dinamo Kiev’in kapısını çaldı. Habertürk'ün haberine göre, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle 1.4 milyon Euro ekside olan Beşiktaş, bu sorunu nasıl çözeceğini düşünürken; transferin hızlı ekibi Galatasaray, Vida için devreye girerek tüm planları bozdu.

'GALATASARAY’A GİDERSE DE GİTSİN’

Stoper arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar’ın Hırvat oyuncu için Ukrayna ekibine teklif yaptığı öğrenilirken, pazarlıkların kızışması üzerine Kartal’ın bu transferde şimdilik geri adım attığı belirtildi.

Kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan Beşiktaşlı yöneticilerin şunları söyledikleri öğrenildi:

“6 ay sözleşmesi kalan bir oyuncu için yüksek bir bonservis bedeli ödemek Beşiktaş’ın ekonomik çizgisine uymaz. Galatasaray’a giderse de gitsin. Vida bizim için olmazsa olmaz değil”

Başkan Orman’ın görüşüne katılan Şenol Güneş, Vida için kulübün kasasından fazla para çıkmaması gerektiğini söyledi.

Habertürk

Girişimde bulunduysak h o.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt