Ercan Hayta
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 2.588
- 135
- 1.333
Arda iyiydi hoştu ama gerek kendi gerek medya bitirdi çocuğu.Gelirse güzelim takımın kimyasını bozabilir.İnşallah ManU alır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda iyiydi hoştu ama gerek kendi gerek medya bitirdi çocuğu.Gelirse güzelim takımın kimyasını bozabilir.İnşallah ManU alır.

...Güzel espri, tebrik ederim...Fatih Terim gibi kendisinde emeği olan, en önemli sezona girerken en olmadık zamanda çekip giderek zor duruma düşürdüğü adamın otoritesini, yıllar sonra katılabildiğimiz önemli şampiyonada MT oyuncularını örgütlemek suretiyle yerle bir eden karakteri bozuk bir yavşağın Galatasaray' a gelmesini cidden istiyor musun ve kendisinden hayır mı bekliyorsun, @Adem Çakar?...
En çok eleştirenlerden biriyimdir, ancak Terim ile Arda arasında bin kere tercih hakkım olsa, bin kere Terim' den yana olurum...
Mesele bir tercih degil. Sadece sportif anlamda yorumluyorum. + benim Terim endeksli düsündügümü zannedenler de, cok yanlis sularda yüzüyorlar. Biri fayadali olabilecek ise, kime yanlis yapmis, kimin ile sorunu varmis, benim acimdan umrumda degil.
Fiyat arttırın kafi, almasanızda olur.