Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Gelsin, Yasin' i top diye oynar.

volkan şen bizde oynar gelsin.

Gelsin, Yasin' i top diye oynar.
İkisi de birbirine karşı hiçbir şey oynayamaz ağabey kendimizi kandırmayalım. Yasin ayrı mal Volkan ayrı bir mal. Ama sonuçta mal beyin yok. Mesela bunun bir kopyası bizde var zaten; Rodriguez :red: Hız var çeviklik var diyorsun ama bir bakıyorsun beyin yok. Aynı Volkan gibi.

Gel, sen de gel anasini satayim. El birligiyle su kulübün icine sicmaya devam edin. SE-REF-SIZ-LER

Abdul Rahman Baba ve Kenedy - Chelsea'de forma sansi bulmasi imkansiz ikisininde.

Miguel Layun - Porto'da alternatif oyuncu konumuna düstü. Ayrilmak isteyebilir zira son macta 18'e bile alinmamis sakatligi yok görünüyor.

Luca Antonelli - Milan kadroyu daraltmak istiyor, ucuza satabilecekleri bir oyuncu

Douglas Santos - Kolay bir transfer olabilir

Davide Santon - Kolay bir transfer olabilir

Leonardo Spinazzola - Atalanta formasi giymek istemiyor. Juve'ye de göndermediler. Juve bize Asamoah'i vermedi. 1 yilligina iyi gider.

Erik Durm - Dortmund göndermek isteyebilir

Bruno Cesar - Ofansif bir oyuncu. Durumu sorgulanabilir

Ikechi Anya - Son maclarda Derby County kadrosuna girememis.

Konstantinos Stafylidis - Augsburg'da henüz forma giymedi, Hamburg'a gidecek dediler ama 10M istemisler ne kadar dogru bilmiyoruz

Jordan Lukaku - Lulic'in yedegi konumunda.

Son düzenleme:
ulan hepsine olumsuz yorum yapmışsın murhan ?

6 milyona Jetro'yu biz alalım.

Abdul Rahman Baba alayim oradan lutfen.

Ayrica bazi Italya kaynakli haberlere gore Milan'dan De Sciglio de satilikmis. (hem sag hem sol bek)

A.Sandro da gelirse Chelsea 'ye Abdul Rahman Baba 'yı kiralamak için zorlatalım

ulan hepsine olumsuz yorum yapmışsın murhan ?

Çok uygunlarmış gerçekten

uygun demiş ama hepsine de alamayız demiş

adam kendiyle bile çelişiyor yaw

Hepsini alamayiz demedim. Uygun kelimesini daha cok kalite anlaminda kullandim ama ofansif olarak nispeten iyi bir sol bek istiyorsak buradaki cogu ismi yazamayiz son listeye. Son olarak sol beke ne kadar bütce ayirdik onu da bilmiyoruz. Dengeli gitmemiz lazim.

Masuaku kaç para adminim

Olympiakos'tan 7'ye aldilar. 10 milyon isterler diye düsünüyorum. 8+2 bonusla falan halledilebilir. Sonucta ellerinde Cresswell var. Oyuncu gitmek isterse zorla tutmazlar. Uzun yillar sol bek aramayiz eger alabilirsek. Tabi Telles'te yapilan satalim gerizekaliligina bulasmazlarsa.

alabileceğim sol bekler kimler onları da yazar mısın murf

Transferi kolayca bitecek bir cok oyuncu var ama ben tercih hakkim olsa Chelsea'den Kenedy isterim kiralik olarak.

Kenedy sol bek oynamak istemiyor Murhancim, gecen sezon o pozisyonda oynadigi icin sikayet etmisti zaten. Ofansif sol kanat cunku.

Geri
Üst Alt