Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
reis bir güzellik yapacaktır

58e2122c7af50729a4bb29f2.jpg

"Galatasaray Di Maria ile ilgileniyor" haberlerini animsatti bana.

Insanlar burada begenmiyordu hadi bu sacmaligi gectim de ayni yaz adam 75 Milyon'a United'a transfer olmustu :asd: :asd:

Bilmiyorum çok yeterli bir oyuncu değil ama umarım bizi yanıltıp fayda sağlar

Lucas___Belhanda___Mbappe
________Gomis__________
İyi olur bakalım Dursun Başkan pürüzleri giderecek mi

Orijinal kaynağında adamlar ciddi ciddi yazmışlar. Önce Roma ilgilenmiş ama finansal olarak onları aşmış, şimdi hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ilgileniyormuş vs... Demek onlarda da Fanatik Fotomaç gibi kafa güzelken haber yapma alışkanlığı var.

Oha imkansız bu adam.Bi aralar Neymar'dan bile daha fazla keyif veren futbol izlettiriyordu.Bu adam Türkiye ligine gelse defans oyuncularına yazık olur.PSG kullanamadı bunu ama Neymar kadar yetenekli bi isim.Çok çok çok zor bize gelmesi

1 Olivera 100 Carole'ü yok eder.

mathias-olivera-of-uruguay-during-the-fifa-u20-world-cup-korea-2017-picture-id693120962

mathias-olivera-of-uruguay-during-the-fifa-u20-world-cup-korea-2017-picture-id693120972

Yonetim Porto usulu transfer yapiyor. Ya aldigi adamlar yildiz, kendini ispatlamis, ya da hic ispatlanmamis no-name'ler. ortasi pek yok.
Tutarsa iyi. Ama Dursun'dan kulubu bir Porto yapmasini bekleyen bence hayal kirikligina ugrar.

Genç olsun da çamurdan olsun.

uruguay ikinci liginden bir adam alinacak ve bu forumda izleyeni olmayacak oyle mi?
Guldurme beni. Olivera'ayla akrabaligi olanlar bile var burada.

mantikli dusun bence, adam u21 de oynuyor, bazi arkadaslar bu klasmanlari takip ediyor. 2 ligde adami izlemeye gerek yok, adam genc milli takiminda oynuyor ve bazi arkadaslarda bu tur oyunculari takip ediyor. sen gulme, en iyisi esek gibi anir haha :D saka yapiyorum bu arada, anirdiginida gorduk :D :D

Geri
Üst Alt