Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Once Sidiki Maiga
Sonra sirp kaleci Mikovic
Simdi de bu Olivera

Dunyada yetenekli oyuncu dolu, bunlar nasil birisini begenemedi anlamadim

iyi oldu yoksa sneijder de olduğu gibi bu kabak musleranın başına patlayacaktı

muhtemelen bu adam alınacak. Umarım Amrabat gibi bonservisinin altında ezilmez.

Bukadar Afrikali ve Müslüman topluyoruz takima, bari takimin basina Hassan Shehata´yi getirelim.

203844_heroa.jpg

Egypt+v+Italy+FIFA+Confederations+Cup+ekQCaiqaSdTx.jpg

_47224710_shehata_2.jpg

5157718.jpg

Galatasaray, Sinan Gümüş için Benfica ile bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro'ya anlaştı. Fiorentina ve Sampdoria'dan daha cazip teklifler gelse de Sinan'ın "Benfica'ya gideceğim, kararım kesin" sözleri sonrasında Galatasaray da Portekiz kulübünün teklifini kabul etti.

beIN Sports

Sofiane Feghouli'nin gelişini bekleyen sarı-kırmızılılar, yeni transferi İstanbul'a geldiği anda Sinan Gümüş'ün de ayrılık haberini resmen duyuracak. Sinan Gümüş ise yeni takımından 400 bin Euro kazanacak.
BiP Spor

Moderatör tarafında düzenlendi:
SON DAKİKA!
Sinan Gümüş Benfica'da!

Galatasaray, Sinan Gümüş için Benfica ile bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro'ya anlaştı. Fiorentina ve Sampdoria'dan daha cazip teklifler gelse de Sinan'ın "Benfica'ya gideceğim, kararım kesin" sözleri sonrasında Galatasaray da Portekiz kulübünün teklifini kabul etti.

Sofiane Feghouli'nin gelişini bekleyen sarı-kırmızılılar, yeni transferi İstanbul'a geldiği anda Sinan Gümüş'ün de ayrılık haberini resmen duyuracak. Sinan Gümüş ise yeni takımından 400 bin Euro kazanacak.

sinan gümüş güle güle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Insallah dogrudur, defolup gitsin böyle haysiyetsiz topcu istemiyorum sahada. Resmen bilerek oynamiyor.

Kendisinin düşük fiyata satılmasına karşı çıktığım doğrudur ancak takımı sabote etmek için elinden geleni yaptı.Kıçı kırık benfica'ya gitmek için resmen yapmadığını bırakmadı.

Tek dileğim %25 opisyon konulmuş olması ki olurda tutarsa biraz daha para kazanalım.

Podolski olabilecekken 3.sınıf topçu olmaya evrildi resmen , umarım toparlar da izleriz avrupa'da kendisini.

Hadi ikile gevşek seni.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok umutluydum ama fos çıktı. Güle güle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benfica 100 m EUR'dan fazla transfer geliri elde etti bu sene, ala ala Sinan'ı mı alıyorlar bana hala inandırıcı gelmiyor!

Geri
Üst Alt