Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
Bana forma aldıracak adam. Yılın transferi olur. Asıl mevkisi orta saha ama orta sahanın solunda da sol bekte de hayvan gibi oynuyor. Bizde mecbur sol bekte oynar çok zayıf olduğumuzdan ama orta sahada sıkıntı çekersek bile Selçuk mu Tolga mı oynayacak diye korkmayız. Zaten Ndiaye'yle lokomotif gibi çalışırlarsa hem orta sahayı hem kanatları toparlarlar.

harikülade bir aile!!!1

kwadwo-asa.jpg

Gelirse ligin en iyi sol beki olur, ayrıca orta sahada da oynuyor. Müthiş olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oha ihtimal vermediğim bi transferdi. Bence kadro kalitesi olarak ligin üstünde bi takım oluyoruz. Yarım iş yapmayıp şu kadroyu uçuracak bi hoca almalıyız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamohaya inanmıyorum nedense. Kolpa gibi geliyor.
İnşallah gelir. Çok yönlü kalitesi yüksek oyuncu. Selçuk Da Ayhan abisinin yanında otursun

1.5m € kiralık + 8m € satın alma opsiyonu , yıllık 2.3 m € gibi bi rakam olacağını düşünüyorum.
Fakat sakatlığı kafamı kurcalıyor , onlar bi olmasa ligi hoplatır topçu gibi topçu.

daha cok türk basinini kaynak göstermis
ayrica juve birakmak istemiyo demis
konu kilit

en son bırakmak istemiyorlardı demiş sonra görüşmeler olacak duruma görüşmelerden sonra belli olacak demiş. yani radikal şekilde vermiyorlar diye birşey yok.

Bana forma aldıracak adam. Yılın transferi olur. Asıl mevkisi orta saha ama orta sahanın solunda da sol bekte de hayvan gibi oynuyor. Bizde mecbur sol bekte oynar çok zayıf olduğumuzdan ama orta sahada sıkıntı çekersek bile Selçuk mu Tolga mı oynayacak diye korkmayız. Zaten Ndiaye'yle lokomotif gibi çalışırlarsa hem orta sahayı hem kanatları toparlarlar.

Ben de bu aşamaya geldim. Lokomotif Ndiayeyi izledikten sonra forma alasım geliyor.

asamoah gitmek isterse bırakır demiş juve di marzio

Gelsin 4-3-3 yapalim. Orta 3lunun solunda oynasin. Bir tane scout transferi yapalim sol beke.

Juventusla anlaşılmamış daha çok gaza gelmeye gerek yok.Olursa müthiş transfer olur

Karin gelmek istemiyorsa ayril da gel be Kwadwo, ayril da gel!!

Sana Istanbulda bir tane daha buluruz, hem de en siyahindan.

bu adam kronik sakat bu geleceğine carole oynasın.Herif 2014-2017 arası yani 3 yılda 44 maç oynamış.Sakatlıkları saymakla bitmiyor.2. serdar aziz vakası olur gelirse.

Geri
Üst Alt