Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
fft226_mf6231839.Jpeg

:hat:
Bi arkadasim vardi bunun formasini alan aman tanrim didim

,17qksLWgeEuXP4qzK0I0gA.jpg

Galatasaray, Arda Turan'ın transferi için geri sayıma geçti.

Barcelona'da mutlu olmayan Arda için harekete geçen sarı kırmızılılar, ilk temaslarından olumlu yanıt aldı.

Arda da sarı kırmızılı formayı giymek istediğini iletti. Futbolcu temsilcisi Ahmet Bulut, sarı kırmızılılardan bu transferin gerçekleşmesi için 10 gün süre istedi.

Galatasaray şartlarda el sıkışılmasının ardından Barcelona ile resmi temaslar kurarak transferi sonuçlandıracak.

beIN SPORTS

Mundo Deportivo'nun haberine göre Barcelona Kiralamak niyetinde değil, direk satış istiyor. 30 Milyon olarak belirlediği Bonservisi 20 Milyona indirmişler. Galatasaray 10 Milyon veriyor.

ya bakın eşimi zor ikna ettim eve tekrar beinsports almak için,arda lı ilk maçtan sonra meyhane köşelerine mahkum edeceksiniz beni. ya arkadaş ne derdiniz var benimle manyak mısınız nesiniz?

ahmet_sivri_gsarayli_oluyor_h16215.jpg

Galatasaray'dan sürpriz transfer geldi. Sarı-kırmızılı takım Kıbrıs'ın Yenicami AK takımından 19 yaşındaki golcü futbolcu Ahmet Sivri'yi U21 takımına transfer etti.

Florya'da alt yapıda yaşanan değişim nedeniyle gönderilen futbolcular yerine bir süredir yeni futbolcular deneniyordu. Beşiktaş eski yönetcisi Sinan Vardar'ın tavsiyesi ile denenmeye alınan 19 yaşındaki Kıbrıslı futbolcu Ahmet Sivri'ye lisans çıkartıldığı öğrenildi.

Genç golcü Ahmet Sivri geçen sezon formasını giydiği Kıbrıs ekibi Yenicami AK kulubu A ve A2 takımında çıktığı 52 maçta 66 gol attı.

Yakup Çınar - Fanatik.com.tr

Arda 'ya şu haliyle bu kadar bonservis gömmek çok sıkıntı hiç gerek yok

Şimdilik Asamoah ve Feghouli transferlerini bitirelim

10 milyon mu! beinsports olmasa biri uydurmuş diyeceğim.

Kandırmayın Galatasaray'lıları..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

ya bakın eşimi zor ikna ettim eve tekrar beinsports almak için,arda lı ilk maçtan sonra meyhane köşelerine mahkum edeceksiniz beni. ya arkadaş ne derdiniz var benimle manyak mısınız nesiniz?

Sertan hocam yazmayın böyle şeyler. Evlilikten korkuyorum. Evlenmiyorum :D

Feghouli_726.jpg

Sarı-kırmızılılar dün futbolcunun menajeri Habib Antar ile 7 saat süren uzun bir görüşme gerçekleştirip bütün pürüzleri giderdi.

Daha önce anlaşma sağlanan 27 yaşındaki futbolcunun West Ham ile alacak sorununu gidermesinden sonra menajerinin son anda çıkış maddesini sözleşmeye koydurtmaya çalışması sürecin uzamasına neden olmuştu.

Dün yapılan görüşmede taraflar bu konuda mukabakata vardılar ve çıkış maddesi Ndiayi transferinde olduğu gibi 2 sene sonrasına koyuldu. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün ile Menajer Habib Antar arasında 15.00’te başlayıp 22.00’de biten görüşme sonrası taraflar el sıkıştılar.

Milliyet

Geri
Üst Alt