Badou Ndiaye Takımımıza Kazandırılmalıdır

Hangisi?

• Belhanda

Oy: 7 11,9%
  • Feghouli

Oy: 15 25,4%
  • Gomis

Oy: 5 8,5%
  • Badou N'Diaye

Oy: 8 13,6%
  • Fernando

Oy: 16 27,1%
  • Diger

Oy: 8 13,6%

• Kullanılan toplam oy
    59
CqaWl_2WgAAfJJh.jpg

denayer'in ederi en fazla 2 bilemedin 2.5 milyon bu ingilizler herkesi kendi gibi saniyor olsa gerek.

Denayer´i ülkeye ve kulübe bir baglilik hissettigi, ve ayni zamanda genc oldugu icin istiyorum. Ama bu fiyatlara degil. Pazar maalesef cok yükseldi, ama biz stoper icin, hemde daha yetenek statüsünde, istenilen seviyeye gelememis bir stoper icin, bu parayi veremeyiz. Maicon daha hazir adam olmasinda ragmen, bana kalirsa, 7 milyon vermezdim bir stopere...

Bonservis ile alacak isek, 4-5 Milyon max... O da genc oldugu icin. Ve ayni zamanda düsük yillik ücreti, max 1-1.5 milyon.

Bana kalirsa bizde transferlerde finansal hatayi bonservislerde degil, yillik ücretlerde yapiyoruz. Bu fiyatlar bu piyasada normal, ama biz yillik ücretleri piyasanin kat kat üzerinde ödüyoruz.

Herifler gördü bizim malları ne söylesek kabul ederler diye dusunuyor.

Sürün yağlı surat!

dursun basganim bir ay pazarlik yapip 11 milyon euroya alacaktir aslan parcasini.

olum adam resmen toşşak geçiyor bizimle günlerdir yarın geliyor haberlerinden yarın geliyorum demiş herkeste sazan gibi atlamış.

Çok güzel ya yarın diyaloğunu o da biliyor ki bilerek yarın geliyorum dedi. Yediğin küfürün haddi hesabı yok ama HOŞGELDİN ASLAN PARÇASI! İnş keita etkisi yaratması dileğiyle...

Geri
Üst Alt